![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir atrasts veids, kā bloķēt vīrusu Antispyware 2009/MS antispyware, kas skāra manu datoru, aptuveni 2 nedēļas atpakaļ. Tomēr par visiem mājas attēlus (this one included) vienkārši nākt klajā kā mazu lodziņu ar sarkano kvadrātu, zilā trijstūrī un zaļš aplis ar aprakstu par to, kas attēlu vajadzētu būt. Ja es labo klikšķi uz attēla un izvēlies "Show picture" attēls būs uz augšu. Kā es varu labot šo? Tas varētu būt kaut kas patiešām vienkārša (es neesmu, ka tehniski gudriem), vai kaut kas paliek pāri no anitspyware junk any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Reset Web uzstādījumi IE 7 lietotāji: Open IE un izvēlieties Internet Options, tad Advanced un tad Reset ... pogas zem Atiestatīt Internet Explorer iestatījumus. IE 6 lietotāji: Lai Reset Web uzstādījumi:
Noklikšķiniet uz Lietot. Noklikšķiniet uz Dzēst sīkfailus, noklikšķiniet uz Dzēst failus un izvēlieties Dzēst visu bezsaistes saturu pārāk, noklikšķiniet uz Labi. Kad tas beidzas Click OK Quote:
|
|
| |||
| |||
| Esmu mēģinājis to izdarīt, un tā man saka, visām programmām ir jābūt aizvērtiem pat tad, ja man nav neko rādīt vai interneta lapas uz augšu, kad man darīt. . |
|
| |||
| |||
| Lūdzu, apskatiet šo skenēšanas un pasta žurnālā. Jāveic 10 minūtes vai mazāk ātrs pārskats. Tas izklausās malware ir joprojām. Lejupielādēt Malwarebytes "Anti-Malware (MBAM)
Extra Piezīme: Ja MBAM sastopas failu, kas ir grūta, Jums tiks parādīts 1 of 2 uzvednes, noklikšķiniet uz Labi, lai nu un ļaujiet MBAM rīkoties ar dezinfekcijas procesu, ja prasīts restartēt datoru, lūdzu, dariet to nekavējoties. |
|
| |||
| |||
| Man ir ielàd šo un palaist pirms tam. . Es darīšu to vēlreiz. Paldies par palīdzību. |
|
| |||
| |||
| tā veic daudz garāks par 10 min. . Es esmu par klēpjdators ar bezvadu. Laikam man būtu jāsaka, ka tas ir skolas portatīvo datoru, kā arī lai, iespējams, ir daudz programmas, es nezinu, par. |
|
| |||
| |||
| ceru, ka šis ir tas, ko jūs meklējat. . Malwarebytes "Anti-Malware 1,31 Database version: 1456 Windows 5.1.2600 Service Pack 2 1/6/2009 11:39:56 mbam-log-2009-01-06 (23-39-56). txt Scan type: Quick Scan Objekti skenēts: 69.262 Pagājušo laiku: 28 minūte (s), 51 second (s) Memory Processes Inficētie: 0 Memory Modules Inficētie: 0 Registry Keys Inficētie: 11 Reģistra vērtības Inficētie: 0 Registry Data Items Infected: 0 Mapes Inficētie: 2 Faili Inficētie: 17 Atmiņas procesi Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Memory Modules Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Registry Keys Inficētie: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ spyware guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Image File Execution Options \ explorer.exe (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Servic es \ FCI (Rootkit.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Servic es \ ICF (Rootkit.ADS) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Juan (Malware.Trace) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Track System (Trojan.Vundo) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. Reģistra vērtības Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Registry Data Items Infected: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Mapes Inficētie: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ Program Files \ Microsoft bieži (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. Faili Inficētie: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ spywareguard.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ uninstall.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ Program Files \ Microsoft Bieži \ svchost.exe (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe: ext.exe (Rootkit.ADS) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ sysexplorer.exe (Trojan.FakeAlert) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ reged.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ spoolsystem.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ sys.com (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ syscert.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ vmreg.dll (Rogue.SpywareGuard) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. |
|
| |||
| |||
| Malware noteikti nav pagājis. Jums ir jāpārliecinās, ka ir pilnībā atcelta vai joprojām būs problēmas. Download ComboFix © by subs no vienas no saitēm. Pārliecinieties top saglabājiet to Desktop. Link # 1 Link # 2 ** Piezīme: Ir svarīgi, ka tā ir saglabāta tieši jūsu Desktop Aizveriet visas atvērtās interneta pārlūkprogrammas. (Firefox, Internet Explorer uc) pirms uzsākt ComboFix. Laiku sakropļot jūsu antivīruss, Un jebkuru antispyware reāllaika aizsardzību pirms veic skenēšanu. Click šo saiti redzēt sarakstu drošības programmas, kas ir invalīdi un to, kā pārtraukt to darbību. Dubultklikšķi combofix.exe un sekojiet norādījumiem. Windows XP Systems instalēt Recovery Console: - Ja lietojat Windows XP un nav jau Recovery Console uzstādītas, lūdzu, pārliecinieties, jūsu interneta savienojums ir aktīvs (ja iespējams) un noklikšķiniet uz Jā. - Ja kaut kādu iemeslu dēļ interneta nedarbojas klikšķi Nē. -- Ja nelietojat Windows XP, jums netiks piedāvāts. - Kad mudināts piekrist EULA klikšķi OK. - Pieņemt Microsoft EULA (Click Jā). - Ja Jums ir teikts, ka RC ir uzstādīts pareizi klikšķi JĀ turpināt meklētu ļaunprātīgu programmatūru. Kad pabeigts ComboFix ražos log for you. Post ComboFix log un jaunu HijackThis log Jūsu nākamo atbildi. Svarīgi: Nav mouseclick ComboFix loga kamēr tas darbojas. Tas var izraisīt to apstāsies. Atcerieties, ka jauna aktivizētu jūsu antivīrusu un antispyware aizsardzību, ja ComboFix ir pabeigta. |
|
| |||
| |||
| I appreciate palīdzību un darīs rīt. thanks again. |
|
| |||
| |||
| OK, I'll be here. |
![]() |
|
| Bookmarks |