![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нашао сам начин да блокира вирус протушпијунских 2009/МС протушпијунских која је задесила мој рачунар око 2 недеље. Ипак, слика на свим уеб страницама (ово укључен) једноставно као да долази до малог кутија са црвеним тргу, плави троугао, и зелени кружић са описом какве слике требао би бити. Ако ја право кликните на слику и изаберите "Прикажи слику", слика ће ницати. како могу исправити овај? То би могло бити нешто јако једноставан (Им 'не да тецхно памет) или нешто преостао из анитспыуаре џунка Било каква помоћ је добродошла. |
|
| |||
| |||
| Ресет Уеб Подешавања ИЕ 7 за кориснике: Отворите ИЕ и изаберите Интернет Оптионс, а затим картицу Додатно, а затим Ресет ... Дугме под Ресет Интернет Експлорер Сеттингс. За ИЕ 6 корисници: За Ресет Уеб Подешавања:
Кликните Примени. Кликните Делете Цоокиес, кликните Делете Филес и изаберите брисати све Оффлине превише садржај, кликните на дугме ОК. Када се заврши Кликните ОК Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Иве 'суђен то и она мени казе све програме мора да буде затворен, иако ја немам ништа с приказивањем или интернет страницама сеттле нашто ја учинити. . |
|
| |||
| |||
| Молимо покрените овај скенирати и послати лог. Треба узети 10 минута или мање за брзи Сцан. То звучи као злонамерних програма је још увек тамо. Скидати Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма (МБАМ)
Екстра Напомена: Ако МБАМ сусрете датотеку која је тешко уклонити, бит ће представљен са 1 оф 2 упитом, кликните ОК да бисте било и нек МБАМ наставити са процесом дезинфекције, ако је затражено да поново покренете рачунар, учините то одмах. |
|
| |||
| |||
| Преузео сам датотеку и покрените овај пре. . Ја ћу то учинити опет. хвала за један дан помоћ. |
|
| |||
| |||
| то је узимајући пуно дуже од 10 мин. . Ја сам на лаптоп са радио. Претпостављам да би требало рећи да је школа као и лаптоп па вероватно има пуно програма, не знам о томе. |
|
| |||
| |||
| нада је то оно што тражите. . Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма 1,31 Датабасе Версион: 1456 5/1/2600 Уиндоус Сервице Пацк 2 1/6/2009 11:39:56 ПМ мбам-лог-2009-01-06 (23-39-56). ткст Сцан тыпе: Куицк Сцан Објекти скениране: 69262 Време протекло: 28 минуте (с), 51 Други (а / е) Меморы процессес заражених: 0 Меморијске модуле заражених: 0 Кључеви регистра заражених: 11 Регистры Валуес заражених: 0 Регистры Дата Итемс заражених: 0 Мапе заражених: 2 Заражене датотеке: 17 Меморы процессес заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Меморијске модуле заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Кључеви регистра заражених: ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ Уиндоус \ Цурр ентВерсион \ Унинсталл \ спыуаре браници 2008 (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ Уиндоус НТ \ ЦуррентВерсион \ Имаге Филе Ексецутион Оптионс \ Експлорер.ексе (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Сервице ес \ ФЦИ (Рооткит.Агент) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦонтролСет001 \ Сервицес \ ф ци (Рооткит.АДС) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦонтролСет003 \ Сервицес \ ф ци (Рооткит.АДС) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦонтролСет001 \ Сервицес \ И цф (Рооткит.АДС) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦонтролСет003 \ Сервицес \ И цф (Рооткит.АДС) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Сервице ес \ ИЦФ (Рооткит.АДС) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ МС Јуан (Малуаре.Траце) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ цонто (Тројан.Вундо) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ МС Трацк система (Тројан.Вундо) -> карантени и успешно избрисан. Регистры Валуес заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Регистры Дата Итемс заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Мапе заражених: Ц: \ Програм Филес \ Спыуаре Гуард 2008 (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ Програм Филес \ Мицрософт Цоммон (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Заражене датотеке: Ц: \ Програм Филес \ Спыуаре Гуард 2008 \ спыуарегуард.ексе (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ Програм Филес \ Спыуаре Гуард 2008 \ унинсталл.ексе (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ Програм Филес \ Мицрософт Цоммон \ Свцхост.ексе (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе: екст.ексе (Рооткит.АДС) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ сысексплорер.ексе (Тројан.ФакеАлерт) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ регед.ексе (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ споолсыстем.ексе (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ сыс.цом (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ сысцерт.ексе (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ вмрег.длл (Рогуе.СпыуареГуард) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН2.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН3.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН4.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН5.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН6.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН7.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. Ц: \ УИНДОУС \ Темп \ БН5Е.тмп (Тројан.Агент) -> карантени и успешно избрисан. |
|
| |||
| |||
| У злонамерних програма био дефинитивно није отишао. Које су вам потребне да бисте били сигурни да је потпуно уклоњена или ће и даље бити проблема. Доунлоад ЦомбоФикс © бы субс један од линкова испод. Будите сигурни да сте на врху у Десктоп. Линк # 1 Линк # 2 ** Напомена: Важно је да се спрема директно на свој Десктоп Затвори отворити било коју уеб прегледачима. (Фирефокс, Интернет Експлорер, етц) пре почетка ЦомбоФикс. Привремено онемогућите твој Антивирусни, А свака протушпијунских Заштита у реалном времену пре обавља Сцан. Кликните овај линк да бисте видели списак безбедносне програме, који би требао бити онемогућен и како да онемогућите их. Двапут кликните цомбофикс.ексе и следите упутства. За инсталацију система Уиндоус КСП Рецоверы Цонсоле: - Ако користите систем Уиндоус КСП и већ немате инсталирану конзолу за опоравак, проверите Вашу Интернет везу је активна (ако је могуће) и кликните на Да. - Ако за неки разлог то није рад куцкати Не. -- Ако не користите Уиндоус КСП, нећете бити упозорени. - Када се од вас затражи да прихватите ЛУКК-кликни У реду. - Прихватити Мицрософт ЕУЛА (Кликни Да). - Када су рекли да РЦ је исправно инсталиран кликните ДА да настави скенирање за штетне садржаје. Када завршите ЦомбоФикс ће произвести пријава за вас. Објавити ЦомбоФикс лог и нову ХијацкТхис лог у следећем одговору. Важно: Не моусецлицк ЦомбоФикс'с прозор док је покренут. Мај узроковати да га затајити. Не заборавите да поново укључите ваш антивирусни и протушпијунски ЦомбоФикс заштита када је завршено. |
|
| |||
| |||
| Цијеним помоћи и да ће то учинити сутра. хвала опет. |
|
| |||
| |||
| У реду, ја ћу бити овде. |