az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Anitspyware 2009 MS AntiSpyware Engelli resimleri

Reply

Konu Araçları
Old 6 Ocak 2009, 19:18
Üye Grubu

Default Anitspyware 2009 MS AntiSpyware Engelli resimleri

Ben yaklaşık 2 hafta önce benim bilgisayar isabet virüsün Casus Yazılım Önleme 2009/MS AntiSpyware engellemek için bir yol buldular.

Ancak, tüm web sitelerinde görüntüleri (bu dahil) sadece kadar gelen kırmızı kare ile küçük bir kutu olarak görüntü ne olması gerektiği gibi bir açıklama ile, mavi üçgen ve yeşil daire. Eğer resim i sağ tıklayın ve seçin "resmi göster", görüntü kadar gelecek.

nasıl bu doğru mu? Bu gerçekten çok basit bir şey olabilir (I'm not o Techno idrak) veya birşey anitspyware önemsiz den fazla sol

herhangi bir yardım appreciated.
Old 6 Ocak 2009, 20:19
Moderatör Grubu

Web Ayarlarını Sıfırla

IE 7 kullanıcıları:

IE'yi açın ve Internet Seçenekleri'ni seçin, sonra Gelişmiş sekmesini ve sonra da Sıfırla ... Internet Explorer Ayarlarını Sıfırla altında düğmesini tıklayın.

IE için 6 kullanıcıları:

Sıfırla Web Ayarlar:
  • Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tıklayın ve Özellikleri.
  • Tıklayın Programlar sekmesini tıklatın Web Ayarlarını Sıfırla.
  • Şimdi geri dönün Genel sekmesi ve kullanışlı bir şeyi gibi ana sayfa adresini ayarlamak www.computer-juice.com
  • Tıklayın Başvurmak.
  • Sonraki tıklayın Çerezleri Sil, Tıklayın Dosya Sil ve Tüm çevrimdışı içeriği sil.
  • Tıklayın Tamam> Tamam
Eğer Masaüstü, Başlat'ı tıklatın, Denetim Masası'nın üzerine bir Internet Explorer simgesi yok (bu Başlat, Ayarlar, Denetim Masası bazı sistemler için), Internet Seçenekleri'ni Programları sekmesini ve sonra "Web Ayarlarını Sıfırla". Şimdi tekrar Genel sekmesine gidin ve kullanışlı bir şeyi gibi ana sayfa adresini ayarlamak www.computer-juice.com
Uygula'yı tıklayın. Sil'i tıklayın Cookies tıklayın Dosyaları Sil ve Sil seçeneğini seçin Tüm çevrimdışı içeriği da Tamam'ı tıklatın. Ne zaman Tamam'ı bitiyor

Alıntı:
Ben yaklaşık 2 hafta önce benim bilgisayar isabet virüsün Casus Yazılım Önleme 2009/MS AntiSpyware engellemek için bir yol buldular.
Ne blok tarafından anlama geliyor? Gerçekten bilgisayarınızı güvenli değilse, kötü amaçlı yazılım çıkarmadan.

Old 6 Ocak 2009, 21:02
Üye Grubu

Bunu yaparak denedim ve bana tüm programları söyler kapatılması gerekir rağmen, hiçbir şeyi veya internet sayfaları Ben bunu çalışan yok. .
Old 6 Ocak 2009, 21:09
Moderatör Grubu

Lütfen bu tarama ve giriş sonrası çalıştırın. Hızlı bir tarama için 10 dakika veya daha kısa sürer. Bu kötü amaçlı yazılım gibi sesler hala ayaktadır.

Indirmek Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Çift tıklayın mbam-setup.exe ve takip programı yüklemenizi ister.
  • Sonunda, emin olun onay işareti aşağıdaki yanında yer alıyor:
    • Güncelleme Malwarebytes' Anti-Malware
    • Fırlatılma Malwarebytes' Anti-Malware
  • Sonra Son.
  • Eğer bir güncelleştirme bulunursa, indirebilirsiniz ve en son sürümünü yükleyin.
  • Sonra programı seçin yüklü vardır Gerçekleştirin hızlı taramaTıklayın Tarama.
  • Bir tıklayın tamamlandığında tarama Tamam, Sonra Sonuçları göster sonuçları görmek için.
  • Her şeyin, kontrol ve tıklayın emin olun Kaldır Seçilen.
  • Ne zaman dezenfekte tamamlandığında, bir günlük Not Defteri'nde ve açık size yeniden istenebilir. (Ekstra) Not bakın
  • Günlük MBAM tarafından otomatik olarak kaydedilir ve MBAM olarak Günlüklerin sekmesini tıklayarak görebilirsiniz.
  • Bir sonraki yanıtınıza Kopyala ve Yapıştır tüm rapor.

Ekstra Not: Eğer bu MBAM kaldırmak için zor bir dosya karşılaştığında, 1 2 karşılaşacaksınız tıklayın da Tamam'ı ve bilgisayarı yeniden başlatmanız istenir MBAM ve dezenfeksiyon işlemi ile devam izin ister, lütfen bunu hemen.

Old 6 Ocak 2009, 21:10
Üye Grubu

Bu önce çalıştırmak indirdiğiniz. . Tekrar yapalım.

Yardım için teşekkürler.
Old 6 Ocak 2009, 21:31
Üye Grubu

o uzun 10 dk çok atıyor. . Ben kablosuz bir dizüstü çıkıyorum. tahmin i bir okula dizüstü de bu yüzden belki ben bilmiyorum birçok programları var olduğunu söylemek gerekir.
Old 6 Ocak 2009, 21:41
Üye Grubu

Bu aradıklarınıza olduğunu umuyoruz. .

Malwarebytes' Anti-Malware 1,31
Veritabanı sürümü: 1456
5/1/2600 Windows Service Pack 2
1/6/2009 11:39:56
mbam-log-2009-01-06 (23-39-56). txt
Tarama tipi: Hızlı Tarama
Nesneler taranabilir: 69262
Zaman geçti: 28 dakika (lar), 51 (lar) ikinci
Bellek Süreçleri Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Kayıt Anahtarları Infected: 11
Kayıt Defteri Değerleri Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Klasörler Infected: 2
Dosyalar Infected: 17
Bellek Süreçleri Infected:
(Hayır zararlı öğeler tespit)
Memory Modules Infected:
Kayıt Anahtarları Infected:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ casus yazılım koruma 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Görüntü Dosyası Yürütme Seçenekleri \ (Trojan.Agent) explorer.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ servic es \ FCI (Rootkit.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ K CI (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ K CI (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ servic es \ (Rootkit.ADS) ICF -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Juan (Malware.Trace) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ (Trojan.Vundo) contim -> karantinaya ve başarıyla silindi.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Takip Sistemi (Trojan.Vundo) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
Kayıt Defteri Değerleri Infected:
Registry Data Items Infected:
Klasörler Infected:
C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ Program Files \ Microsoft Ortak (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
Dosyalar Infected:
C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ (Rogue.SpywareGuard) spywareguard.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ (Rogue.SpywareGuard) uninstall.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ Program Files \ Microsoft Common \ (Trojan.Agent) svchost.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe: (Rootkit.ADS) ext.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ (Trojan.FakeAlert) sysexplorer.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) reged.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) spoolsystem.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) sys.com -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) syscert.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) vmreg.dll -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi.
Old 6 Ocak 2009, 21:43
Moderatör Grubu

The malware kesinlikle yok değildi. Emin tamamen veya kaldırıldığını's hala sorunlar olacak gerekir.

Download ComboFix © subs tarafından birini bağlantılar altı. Be üst emin için kaydedin Masaüstü.

Bağlantı # 1
Bağlantı # 2

** Not: Bu doğrudan Masaüstü kaydedilir önemlidir

Kapat açık Web tarayıcıları. (Firefox, Internet Explorer vb) ComboFix başlamadan önce.

Geçici devre dışı bırakmak senin antivirüsVe herhangi bir AntiSpyware gerçek zamanlı koruma önce bir tarama yapmak. Tıklayın Bu bağlantıyı güvenlik programları ve engelli gerektiğini nasıl devre dışı bırakmak için bir listesini görebilirsiniz.

Combofix.exe çift tıklayın ve talimatları izleyin.

Windows XP için Sistem Kurtarma Konsolu'nu yükleyin:

- Eğer Windows XP kullanıyorsanız zaten Kurtarma Konsolu'nu, lütfen Internet bağlantısı sağlamak yüklü değildir (eğer mümkünse) ve tıklama etkin Evet.
- Eğer Internet tıklayınız çalışma değil bir nedenle Hayır.
-- Windows XP kullanmıyorsanız, istendiğinde olmayacak.
- Ne zaman EULA'yı tıklayın kabul istenir Tamam.
- Kabul Microsoft EULA (tıklayın Evet).
- Ne zaman bu RC doğru tıklayın yüklü olduğunu söyledi EVET kötü amaçlı yazılım için taramaya devam edin.

ComboFix ne zaman sizin için bir giriş oluşturur tamamladı.
Gönderi ComboFix giriş ve yeni bir HijackThis günlük Bir sonraki yanıtınıza.

Önemli: Süre Çalışıyorsa ComboFix pencere mouseclick etmeyin. İşte bu geciktirmek neden olabilir.

Yeniden hatırla-virüsten koruma ve AntiSpyware koruma zaman ComboFix tamamlandığında etkinleştirin.

Old 6 Ocak 2009, 21:49
Üye Grubu

Ben ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz bu yarın yapacak. Tekrar teşekkürler.
Old 6 Ocak 2009, 22:24
Moderatör Grubu

Tamam, burada olacağız.

Reply

Register

Bookmarks