![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 2 hafta önce benim bilgisayar isabet virüsün Casus Yazılım Önleme 2009/MS AntiSpyware engellemek için bir yol buldular. Ancak, tüm web sitelerinde görüntüleri (bu dahil) sadece kadar gelen kırmızı kare ile küçük bir kutu olarak görüntü ne olması gerektiği gibi bir açıklama ile, mavi üçgen ve yeşil daire. Eğer resim i sağ tıklayın ve seçin "resmi göster", görüntü kadar gelecek. nasıl bu doğru mu? Bu gerçekten çok basit bir şey olabilir (I'm not o Techno idrak) veya birşey anitspyware önemsiz den fazla sol herhangi bir yardım appreciated. |
|
| |||
| |||
| Web Ayarlarını Sıfırla IE 7 kullanıcıları: IE'yi açın ve Internet Seçenekleri'ni seçin, sonra Gelişmiş sekmesini ve sonra da Sıfırla ... Internet Explorer Ayarlarını Sıfırla altında düğmesini tıklayın. IE için 6 kullanıcıları: Sıfırla Web Ayarlar:
Uygula'yı tıklayın. Sil'i tıklayın Cookies tıklayın Dosyaları Sil ve Sil seçeneğini seçin Tüm çevrimdışı içeriği da Tamam'ı tıklatın. Ne zaman Tamam'ı bitiyor Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Bunu yaparak denedim ve bana tüm programları söyler kapatılması gerekir rağmen, hiçbir şeyi veya internet sayfaları Ben bunu çalışan yok. . |
|
| |||
| |||
| Lütfen bu tarama ve giriş sonrası çalıştırın. Hızlı bir tarama için 10 dakika veya daha kısa sürer. Bu kötü amaçlı yazılım gibi sesler hala ayaktadır. Indirmek Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Ekstra Not: Eğer bu MBAM kaldırmak için zor bir dosya karşılaştığında, 1 2 karşılaşacaksınız tıklayın da Tamam'ı ve bilgisayarı yeniden başlatmanız istenir MBAM ve dezenfeksiyon işlemi ile devam izin ister, lütfen bunu hemen. |
|
| |||
| |||
| Bu önce çalıştırmak indirdiğiniz. . Tekrar yapalım. Yardım için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| o uzun 10 dk çok atıyor. . Ben kablosuz bir dizüstü çıkıyorum. tahmin i bir okula dizüstü de bu yüzden belki ben bilmiyorum birçok programları var olduğunu söylemek gerekir. |
|
| |||
| |||
| Bu aradıklarınıza olduğunu umuyoruz. . Malwarebytes' Anti-Malware 1,31 Veritabanı sürümü: 1456 5/1/2600 Windows Service Pack 2 1/6/2009 11:39:56 mbam-log-2009-01-06 (23-39-56). txt Tarama tipi: Hızlı Tarama Nesneler taranabilir: 69262 Zaman geçti: 28 dakika (lar), 51 (lar) ikinci Bellek Süreçleri Infected: 0 Memory Modules Infected: 0 Kayıt Anahtarları Infected: 11 Kayıt Defteri Değerleri Infected: 0 Registry Data Items Infected: 0 Klasörler Infected: 2 Dosyalar Infected: 17 Bellek Süreçleri Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Memory Modules Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Kayıt Anahtarları Infected: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ casus yazılım koruma 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Görüntü Dosyası Yürütme Seçenekleri \ (Trojan.Agent) explorer.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ servic es \ FCI (Rootkit.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ K CI (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ K CI (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ servic es \ (Rootkit.ADS) ICF -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Juan (Malware.Trace) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ (Trojan.Vundo) contim -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Takip Sistemi (Trojan.Vundo) -> karantinaya ve başarıyla silindi. Kayıt Defteri Değerleri Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Registry Data Items Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Klasörler Infected: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ Program Files \ Microsoft Ortak (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. Dosyalar Infected: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ (Rogue.SpywareGuard) spywareguard.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ (Rogue.SpywareGuard) uninstall.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ Program Files \ Microsoft Common \ (Trojan.Agent) svchost.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe: (Rootkit.ADS) ext.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ (Trojan.FakeAlert) sysexplorer.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) reged.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) spoolsystem.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) sys.com -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) syscert.exe -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ (Rogue.SpywareGuard) vmreg.dll -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> karantinaya ve başarıyla silindi. |
|
| |||
| |||
| The malware kesinlikle yok değildi. Emin tamamen veya kaldırıldığını's hala sorunlar olacak gerekir. Download ComboFix © subs tarafından birini bağlantılar altı. Be üst emin için kaydedin Masaüstü. Bağlantı # 1 Bağlantı # 2 ** Not: Bu doğrudan Masaüstü kaydedilir önemlidir Kapat açık Web tarayıcıları. (Firefox, Internet Explorer vb) ComboFix başlamadan önce. Geçici devre dışı bırakmak senin antivirüsVe herhangi bir AntiSpyware gerçek zamanlı koruma önce bir tarama yapmak. Tıklayın Bu bağlantıyı güvenlik programları ve engelli gerektiğini nasıl devre dışı bırakmak için bir listesini görebilirsiniz. Combofix.exe çift tıklayın ve talimatları izleyin. Windows XP için Sistem Kurtarma Konsolu'nu yükleyin: - Eğer Windows XP kullanıyorsanız zaten Kurtarma Konsolu'nu, lütfen Internet bağlantısı sağlamak yüklü değildir (eğer mümkünse) ve tıklama etkin Evet. - Eğer Internet tıklayınız çalışma değil bir nedenle Hayır. -- Windows XP kullanmıyorsanız, istendiğinde olmayacak. - Ne zaman EULA'yı tıklayın kabul istenir Tamam. - Kabul Microsoft EULA (tıklayın Evet). - Ne zaman bu RC doğru tıklayın yüklü olduğunu söyledi EVET kötü amaçlı yazılım için taramaya devam edin. ComboFix ne zaman sizin için bir giriş oluşturur tamamladı. Gönderi ComboFix giriş ve yeni bir HijackThis günlük Bir sonraki yanıtınıza. Önemli: Süre Çalışıyorsa ComboFix pencere mouseclick etmeyin. İşte bu geciktirmek neden olabilir. Yeniden hatırla-virüsten koruma ve AntiSpyware koruma zaman ComboFix tamamlandığında etkinleştirin. |
|
| |||
| |||
| Ben ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz bu yarın yapacak. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Tamam, burada olacağız. |
![]() |
|
| Bookmarks |