![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знайшов спосіб блокувати вірус Antispyware 2009/MS антишпигунські, що вдарив комп'ютері близько 2 тижнів тому. Однак зображення на всіх веб-сайтів (це одна включено) просто придумати, як маленьке вікно з Червоної площі, синій і зелений трикутник гурток з описом, які зображення повинні бути. Якщо я правою кнопкою миші на зображення і виберіть "показати картинку", то зображення буде придумати. Як мені це виправити? Це може бути щось дуже просте (я не такій техніці підкований) або щось залишилося від небажаної anitspyware Ми раді кожному допомогти. |
|
| |||
| |||
| Скидання веб-параметрів Для IE 7 учасники: Відкрийте Internet Explorer і виберіть пункт "Властивості оглядача", потім вкладка "Додатково", а потім Скинути ... під кнопкою скидання параметрів налаштування Internet Explorer. Для IE 6 користувачів: Скидання веб-параметрів:
Натисніть кнопку "Застосувати". Натисніть кнопку Видалити "Cookie" натисніть кнопку Видалити файли і виберіть Видалити весь вміст Offline занадто натисніть кнопку ОК. Коли він закінчиться Натисніть кнопку ОК Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я намагався робити цього, і це говорить мені, всі програми повинні бути закриті, навіть якщо я не маю нічого працює або Інтернет-сторінки, коли я роблю це. . |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, запустіть цю перевірку і пост журналу. Слід вважати 10 хвилин або менше для швидкого сканування. Це схоже на шкідливі програми до цих пір. Завантаження Malwarebytes 'Anti-Malware (MBAM)
Додаткова Примітка: Якщо MBAM зустрічає файлів, які важко видалити, вам буде представлений з 1 по 2 підказками, натисніть кнопку ОК або, і нехай MBAM приступити до процесу дезінфекції, якщо запит на перезавантаження комп'ютера, будь-ласка, зробіть це негайно. |
|
| |||
| |||
| Я завантажив це і запускати раніше. . Я зроблю це знову. Дякуємо за допомогу. |
|
| |||
| |||
| вони беруть на себе набагато більше часу, ніж на 10 хв. . Я на ноутбук з бездротовим. думаю, мені слід сказати, що це школа ноутбук як добре, тому, ймовірно, є багато програм, які я не знаю. |
|
| |||
| |||
| Сподіваюся, це те, що ви шукаєте. . Malwarebytes 'Anti-Malware 1.31 Версія бази даних: 1456 Windows 5.1.2600 Service Pack 2 1/6/2009 11:39:56 PM mbam-Log-2009-01-06 (23-39-56). TXT Тип сканування: швидке сканування Перевірка: 69262 Час минув: 28 хвилин (и), 51 секунд (и) Memory Processes Infected: 0 Модулі пам'яті Infected: 0 Ключі реєстру Infected: 11 Registry Values Infected: 0 Дані реєстру Пункти Infected: 0 Папки Infected: 2 Заражені файли: 17 Пам'яті Процесів Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Модулі пам'яті Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Ключі реєстру Infected: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Image File параметри виконання \ explorer.exe (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services ES \ FCI (Rootkit.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ F CI (Rootkit.ADS) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet003 \ Services \ F CI (Rootkit.ADS) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ I CF (Rootkit.ADS) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet003 \ Services \ I CF (Rootkit.ADS) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services ES \ ICF (Rootkit.ADS) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS-Хуан (Malware.Trace) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> на карантині і успішно вилучено. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Track System (Trojan.Vundo) -> на карантині і успішно вилучено. Registry Values Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Дані реєстру Пункти Infected: (Шкідливі програми не виявлені) Папки Infected: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Program Files \ Microsoft Common (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. Заражені файли: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ Spywareguard.exe (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ uninstall.exe (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Program Files \ Microsoft Common \ svchost.exe (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe: ext.exe (Rootkit.ADS) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ sysexplorer.exe (Trojan.FakeAlert) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ reged.exe (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ spoolsystem.exe (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ sys.com (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ syscert.exe (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ WINDOWS \ vmreg.dll (Rogue.SpywareGuard) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. C: \ Windows \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> на карантині і успішно вилучено. |
|
| |||
| |||
| Malware безумовно не пішов. Ви повинні переконатися, що він повністю відсутній або як і раніше, будуть проблеми. Завантажити ComboFix © SUBS по одній з наступних посилань. Будьте впевнені, Top зберегти його в Desktop. Link # 1 Link # 2 ** Примітка: Важливо, щоб він був збережений прямо на робочому столі Закрийте всі відкриті веб-браузерів. (Firefox, Internet Explorer, і т.д.) перед початком ComboFix. Тимчасово вимикати ваш антивірусні, І будь-які антішпіонское реальний захист час перш сканування с. Натисніть Посилання щоб побачити список програм забезпечення безпеки, яка повинна бути відключена і як їх відключити. Двомісні combofix.exe натисніть & виконайте вказівки на екрані. Для Windows XP встановите систему з консолі відновлення - Якщо ви використовуєте Windows XP і ще не встановлена консоль відновлення, будь ласка, забезпечити підключення до Інтернету активно (якщо можливо) і натисніть кнопку Так. - Якщо з якоїсь причини ваш інтернет не працює, натисніть Ні. -- Якщо ви не використовуєте Windows XP, вам не буде запропоновано. - Коли буде запропоновано прийняти ліцензійну угоду натисніть OK. - Прийняти ліцензійну угоду Microsoft (Натисніть Так). - Коли ви сказали, що RC встановлена неправильно Натисніть ТАК Для продовження сканування на наявність шкідливого ПЗ. Закінчивши ComboFix вироблятиме журнал для вас. Опублікувати ComboFix журналу і новий HijackThis Log в наступному відповіді. Важливо: Чи не MouseClick вікна ComboFix's під час його роботи. Це може призвести до нуля. Пам'ятайте, щоб знову включити антивірусні та антишпигунські захист при ComboFix завершена. |
|
| |||
| |||
| Я високо ціную допомогу і зробить це завтра. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Добре, я буду тут. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я не можу оновлювати антивірусні та антишпигунські | midnight11 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 26 жовтня 2009 09:37 |
| Antispyware журналу | stephencastellani | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 7 березня 2008 16:04 |
| Чи повинен я використовувати на доступ шпигунів? | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 13 лютого 2008 16:09 |
| Видалення AntiSpyware видалення Progams | chrisleech11 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 27 грудня 2007 12:54 |
| SWS AntiSpyware видалення вірусів | connolly269 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 4 грудня 2007 01:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |