![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз съм се опитват да си създадат собствена програма, която ще защити компютъра от вируси, троянски, но аз не трябва нищо да работят, за да постигнат целта си, не някой да има троянски източник, който theyve качват в течение на годините, моля, имайте предвид, че Im не използва това за злонамерени purpouses |
|
| |||
| |||
| Тук са две симулатори. Те не са злонамерени, но всъщност работят на един и същ начин и троянски вирус би. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за връзките, които са ми даде по-добър оглед на това, което аз съм се опитва да направи с зловреден скрипт и как мога да се предотврати по-добре |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + ПОВЕЧЕ! : ( | sillyarfer | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 14 Дек 2008 09:59 |
| Актуализиране на анти вирус | proyal03 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 16 | 15 май 2008 г. 02:36 |
| Анти-Virus програми | Ian1943 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 1-во Фев 2008 11:02 |
| Коя антивирусна Използвате ли? | slipend | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 34 | 6 януари 2008 11:19 |
| Анти V софтуер | mrdaveyk | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 17 Окт 2007 15:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |