![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jsem se snaží vytvořit vlastní program, který bude chránit mé počítače před viry, trojské, ale nemám nic na práci, aby bylo dosaženo můj cíl, nemá někdo mít Trojan zdrojem, že theyve vyzvednout v průběhu let, uvědomte si, že im nepoužívají pro tento škodlivý purpouses |
|
| |||
| |||
| Zde jsou dva simulátory. Jsou to vlastně není škodlivý, ale fungují stejně trojský a virus by. |
|
| |||
| |||
| díky za odkazy, které se mi lepší pohled na to, co jsem se snaží dělat s škodlivý skript a jak mohu zabránit lépe |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 14. prosince 2008 09:59 |
| Aktualizace proti viru | proyal03 | Virus, spyware a bezpečnost | 16 | 15. května 2008 02:36 |
| Anti-Virus programy | Ian1943 | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 1. února 2008 11:02 |
| Anti-Virus, který používáte? | slipend | Virus, spyware a bezpečnost | 34 | 6. ledna 2008 11:19 |
| Anti V software | mrdaveyk | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 17. říjen 2007 15:22 |
| Thread Nástroje | |
| |