μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Anti-Trojan

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 00:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Anti-Trojan

Γεια σου,
Είμαι προσπαθούν να δημιουργήσουν το δικό μου πρόγραμμα που θα προστατέψει τον υπολογιστή μου από ιούς Trojan, αλλά δεν έχω τίποτα να συνεργαστεί με την επίτευξη του στόχου μου, ο καθένας έχει trojan πηγή theyve ότι το καταλάβατε την πάροδο των ετών, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, im δεν το χρησιμοποιείτε για αυτό το κακόβουλο purpouses
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 00:49
Συντονιστής Ομάδας

Default Anti-Trojan

Εδώ είναι δύο προσομοιωτές. Δεν είναι πραγματικά κακόβουλο αλλά προς την ίδια κατεύθυνση τρωικός και θα ιού.

Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 01:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Anti-Trojan

ευχαριστώ για τους συνδέσμους, που μου μια καλύτερη εικόνα για το τι προσπαθώ να κάνω με τα κακόβουλα script και πώς μπορεί να αποτραπεί καλύτερα
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( sillyarfer Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 14 Δεκ. 2008 09:59
Ενημέρωση κατά του ιού proyal03 Virus, Spyware & Ασφάλεια 16 15 Μαΐου 2008 02:36
Anti-Virus προγραμμάτων Ian1943 Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 1 Φεβ 2008 11:02
Ποιο Anti-Virus χρησιμοποιείτε; slipend Virus, Spyware & Ασφάλεια 34 6 Jan 2008 11:19
Αντι V λογισμικού mrdaveyk Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 17 Οκτ 2007 15:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.