![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι προσπαθούν να δημιουργήσουν το δικό μου πρόγραμμα που θα προστατέψει τον υπολογιστή μου από ιούς Trojan, αλλά δεν έχω τίποτα να συνεργαστεί με την επίτευξη του στόχου μου, ο καθένας έχει trojan πηγή theyve ότι το καταλάβατε την πάροδο των ετών, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, im δεν το χρησιμοποιείτε για αυτό το κακόβουλο purpouses |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι δύο προσομοιωτές. Δεν είναι πραγματικά κακόβουλο αλλά προς την ίδια κατεύθυνση τρωικός και θα ιού. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τους συνδέσμους, που μου μια καλύτερη εικόνα για το τι προσπαθώ να κάνω με τα κακόβουλα script και πώς μπορεί να αποτραπεί καλύτερα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 14 Δεκ. 2008 09:59 |
| Ενημέρωση κατά του ιού | proyal03 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 16 | 15 Μαΐου 2008 02:36 |
| Anti-Virus προγραμμάτων | Ian1943 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 8 | 1 Φεβ 2008 11:02 |
| Ποιο Anti-Virus χρησιμοποιείτε; | slipend | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 34 | 6 Jan 2008 11:19 |
| Αντι V λογισμικού | mrdaveyk | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 17 Οκτ 2007 15:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |