![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Ja sam pokušavao da kreirate svoju programa koji će štititi moj računalo od trojanskih virusa, ali ja nemam ništa da rade s ciljem da se postignu moje, se bilo tko imati trojanskih izvor koji theyve podići na tijekom godina, imajte na umu da im ne koriste ovo za zlonamjerne purpouses |
|
| |||
| |||
| Evo dva simulatorima. Oni su zapravo nije zlonamjeran, ali funkcioniraju na isti način, trojanskih virusa i hoće. |
|
| |||
| |||
| hvala za linkove, oni su mi bolji pogled na ono što sam pokušava učiniti s zlonamjernog skripta i kako ja mogu spriječiti to bolje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + više! : ( | sillyarfer | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 14. prosinac 2008 09:59 |
| Ažuriraju protu-virus | proyal03 | Virus, Spyware i sigurnost | 16 | 15. svibanj 2008 02:36 |
| Anti-Virus programi | Ian1943 | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 1. veljača 2008 11:02 |
| Koji Anti-Virus Koristite li? | slipend | Virus, Spyware i sigurnost | 34 | 6. siječanj 2008 11:19 |
| Anti V softvera | mrdaveyk | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 17. listopad 2007 15:22 |
| Thread Tools | |
| |