kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Anti-Trojan

Reply

Téma eszközök
Old Január 18, 2008, 00:27
Új tag Csoport

Default Anti-Trojan

Hi there,
Én próbál létrehozni saját programot, amely megvédi a számítógépet a trójai vírusok, de nem volt semmi, hogy a meg a cél eléréséhez, csinál akárki volna egy trójai forrása, hogy theyve felgyorsult az elmúlt években, kérjük, vegye figyelembe, hogy a PM nem használja ezt a rosszindulatú purpouses
Old Január 18, 2008, 00:49
Moderátor Csoport

Default Anti-Trojan

Itt van két szimulátorok. Ezek nem rosszindulatú, de ténylegesen munkát ugyanúgy a trójai és vírus is.

Old Január 18, 2008, 01:12
Új tag Csoport

Default Anti-Trojan

kösz a linket, akkor adott nekem egy jobb fényében mit próbál tenni a rosszindulatú parancsfájlt, és hogyan tudom megakadályozni, hogy a jobb
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( sillyarfer Vírus, kémprogram és biztonság 1 14. december 2008 09:59
Aktualizálás anti-vírus proyal03 Vírus, kémprogram és biztonság 16 15. május 2008 02:36
Anti-Virus programok Ian1943 Vírus, kémprogram és biztonság 8 1. február 2008 11:02
Melyik Anti-Virus használ? slipend Vírus, kémprogram és biztonság 34 6. január 2008 11:19
Anti V szoftver mrdaveyk Vírus, kémprogram és biztonság 5 17. október 2007 15:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.