![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there, Én próbál létrehozni saját programot, amely megvédi a számítógépet a trójai vírusok, de nem volt semmi, hogy a meg a cél eléréséhez, csinál akárki volna egy trójai forrása, hogy theyve felgyorsult az elmúlt években, kérjük, vegye figyelembe, hogy a PM nem használja ezt a rosszindulatú purpouses |
|
| |||
| |||
| Itt van két szimulátorok. Ezek nem rosszindulatú, de ténylegesen munkát ugyanúgy a trójai és vírus is. |
|
| |||
| |||
| kösz a linket, akkor adott nekem egy jobb fényében mit próbál tenni a rosszindulatú parancsfájlt, és hogyan tudom megakadályozni, hogy a jobb |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 14. december 2008 09:59 |
| Aktualizálás anti-vírus | proyal03 | Vírus, kémprogram és biztonság | 16 | 15. május 2008 02:36 |
| Anti-Virus programok | Ian1943 | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 1. február 2008 11:02 |
| Melyik Anti-Virus használ? | slipend | Vírus, kémprogram és biztonság | 34 | 6. január 2008 11:19 |
| Anti V szoftver | mrdaveyk | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 17. október 2007 15:22 |
| Téma eszközök | |
| |