mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Anti-Trojan

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 18, 2008, 00:27
New Member Group

Default Anti-Trojan

Hi there,
Es esmu mēģina izveidot savu programmu, kas aizsargā manu datoru no Trojas vīrusiem, bet man nav neko strādāt, lai panāktu mans mērķis, vai kāds ir Trojas avotu, kas theyve palielinājās par vairāk nekā gadu, lūdzu, ņemiet vērā, ka im neizmantojot šo ļaunprātīgiem purpouses
Old Janvāris 18, 2008, 00:49
Moderator Group

Default Anti-Trojan

Šeit ir divi simulatori. Tie nav faktiski ļaunprātīga bet strādā tāpat Trojas un vīrusu būtu.

Old Janvāris 18, 2008, 01:12
New Member Group

Default Anti-Trojan

Paldies par saitēm, ko tā sniegusi man labāks pārskats par to, ko es cenšos darīt ar ļaunprātīgu skriptu un kā es varu novērst tā labāk
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + VAIRĀK! : ( sillyarfer Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 1 14 decembris 2008 09:59
Atjaunināšana anti virus proyal03 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 16 15 maijs 2008 02:36
Anti-Virus programmu Ian1943 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 8 1 februāris 2008 11:02
Kura Anti-Virus jūs izmantojat? slipend Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 34 6 janvāris 2008 11:19
Anti V programmatūra mrdaveyk Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 5 17 oktobris 2007 15:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.