![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there, Es esmu mēģina izveidot savu programmu, kas aizsargā manu datoru no Trojas vīrusiem, bet man nav neko strādāt, lai panāktu mans mērķis, vai kāds ir Trojas avotu, kas theyve palielinājās par vairāk nekā gadu, lūdzu, ņemiet vērā, ka im neizmantojot šo ļaunprātīgiem purpouses |
|
| |||
| |||
| Šeit ir divi simulatori. Tie nav faktiski ļaunprātīga bet strādā tāpat Trojas un vīrusu būtu. |
|
| |||
| |||
| Paldies par saitēm, ko tā sniegusi man labāks pārskats par to, ko es cenšos darīt ar ļaunprātīgu skriptu un kā es varu novērst tā labāk |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + VAIRĀK! : ( | sillyarfer | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 1 | 14 decembris 2008 09:59 |
| Atjaunināšana anti virus | proyal03 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 16 | 15 maijs 2008 02:36 |
| Anti-Virus programmu | Ian1943 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 8 | 1 februāris 2008 11:02 |
| Kura Anti-Virus jūs izmantojat? | slipend | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 34 | 6 janvāris 2008 11:19 |
| Anti V programmatūra | mrdaveyk | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 5 | 17 oktobris 2007 15:22 |
| Thread Tools | |
| |