menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Anti-Trojan

Reply

Thread Tools
Old 18 január 2008, 00:27
Nový člen skupiny

Default Anti-Trojan

Ahoj,
Ja som sa snaží vytvoriť vlastný program, ktorý bude chrániť moje počítače pred vírusmi, trójske, ale nemám nič na práci, aby sa dosiahol môj cieľ, nemá někdo mať Trojan zdrojom, že theyve vyzdvihnúť v priebehu rokov, uvedomte si, že im nepoužívajú pre tento škodlivý purpouses
Old 18 január 2008, 00:49
Moderátor skupiny

Default Anti-Trojan

Tu sú dva simulátory. Sú to vlastne nie je škodlivý, ale fungujú rovnako trójsky a vírus by.

Old 18 január 2008, 01:12
Nový člen skupiny

Default Anti-Trojan

vďaka za odkazy, ktoré sa mi lepší pohľad na to, čo som sa snaží robiť s škodlivý skript a ako môžem zabrániť lepšie
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( sillyarfer Virus, spyware a bezpečnosť 1 14. decembra 2008 09:59
Aktualizácia proti vírusu proyal03 Virus, spyware a bezpečnosť 16 15. mája 2008 02:36
Anti-Virus programy Ian1943 Virus, spyware a bezpečnosť 8 1. februára 2008 11:02
Anti-Virus, ktorý používate? slipend Virus, spyware a bezpečnosť 34 6. januára 2008 11:19
Anti V softvér mrdaveyk Virus, spyware a bezpečnosť 5 17. október 2007 15:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.