![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ja som sa snaží vytvoriť vlastný program, ktorý bude chrániť moje počítače pred vírusmi, trójske, ale nemám nič na práci, aby sa dosiahol môj cieľ, nemá někdo mať Trojan zdrojom, že theyve vyzdvihnúť v priebehu rokov, uvedomte si, že im nepoužívajú pre tento škodlivý purpouses |
|
| |||
| |||
| Tu sú dva simulátory. Sú to vlastne nie je škodlivý, ale fungujú rovnako trójsky a vírus by. |
|
| |||
| |||
| vďaka za odkazy, ktoré sa mi lepší pohľad na to, čo som sa snaží robiť s škodlivý skript a ako môžem zabrániť lepšie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 14. decembra 2008 09:59 |
| Aktualizácia proti vírusu | proyal03 | Virus, spyware a bezpečnosť | 16 | 15. mája 2008 02:36 |
| Anti-Virus programy | Ian1943 | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 1. februára 2008 11:02 |
| Anti-Virus, ktorý používate? | slipend | Virus, spyware a bezpečnosť | 34 | 6. januára 2008 11:19 |
| Anti V softvér | mrdaveyk | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 17. október 2007 15:22 |
| Thread Tools | |
| |