![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Там, Я намагаюся створити власну програму, яка буде захищати свій комп'ютер від троянських вірусів, але я не маю нічого, щоб працювати для досягнення своєї мети, не хто-небудь трояна theyve джерело, який взяв на протязі багатьох років, врахуйте, що їм не використовує це для шкідливих макета |
|
| |||
| |||
| Ось два тренажерів. Вони фактично не є шкідливими, але працюють так само, троянських і вірус. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за посилання, вони мені дали більш чітке уявлення про те, що я намагаюся робити з шкідливий сценарій, і яким чином я можу запобігти його кращого |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Trojan.vundo.h, Trojan.Agent, adware.mirar + More! : ( | sillyarfer | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 14 грудня 2008 09:59 |
| Оновлення антивірусного | proyal03 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 16 | 15 травня 2008 02:36 |
| Антивірусних програм | Ian1943 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 1 лютого 2008 11:02 |
| Який антивірус Ви використовуєте? | slipend | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 34 | 6 січня 2008 11:19 |
| У боротьбі програмного забезпечення | mrdaveyk | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 17 жовтня 2007 15:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |