менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Anti Virus + PC Protection!

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 15:00
Донор групи

Default Anti Virus + PC Protection!

Heyy за все, тільки через роумінг, коли я побачив цей форум, і їм дам вам те, що я думаю, це найкращий онлайн proctection комп'ютер від шкідливих програм, антивірус, брандмауер, і я повинен також дати посилання на ці безкоштовні програми.

Peer Guardian - Брандмауер - Посилання>
Comondo - Firewall - Посилання>
Захисник Windows - Firewall - Link>

Ці новітнє і найсучаснішими захист Вашого ПК.
Old 23 червня 2009, 15:02
Модератор групи

Будь ласка, не живуть посилання.

Old 23 червня 2009, 15:07
Донор групи

O OK жаль зло я зробив посилання ХХ в розділі HTTP це не вголос, стиль? Чи можу я дати сайт, де знаходяться ці програми?
Cheerz Боб.
Old 23 червня 2009, 15:11
Модератор групи

Немає проблем. Ось основні URL. http://www.filehippo.com/

Old 23 червня 2009, 15:26
Донор групи

OK завдяки новим злом для суспільства не хочете робити зло їм я incoperate, що в моїй orignial Поштові дякуємо вам за вашу допомогу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Protection Suite - Spyware? Вірус? Mooseknuckle Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 28 30 вересня 2009 14:10
2 Anti-Virus Progs? barrythegreek General Software чат 5 7 липня 2008 10:28
Оновлення антивірусного proyal03 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 16 15 травня 2008 02:36
Про Outpost Антивірусний захист runoades Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 9 квітня 2008 14:58
Який антивірус Ви використовуєте? slipend Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 34 6 січня 2008 11:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.