![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy за все, тільки через роумінг, коли я побачив цей форум, і їм дам вам те, що я думаю, це найкращий онлайн proctection комп'ютер від шкідливих програм, антивірус, брандмауер, і я повинен також дати посилання на ці безкоштовні програми. Peer Guardian - Брандмауер - Посилання> Comondo - Firewall - Посилання> Захисник Windows - Firewall - Link> Ці новітнє і найсучаснішими захист Вашого ПК. |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, не живуть посилання. |
|
| |||
| |||
| O OK жаль зло я зробив посилання ХХ в розділі HTTP це не вголос, стиль? Чи можу я дати сайт, де знаходяться ці програми? Cheerz Боб. |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Ось основні URL. http://www.filehippo.com/ |
|
| |||
| |||
| OK завдяки новим злом для суспільства не хочете робити зло їм я incoperate, що в моїй orignial Поштові дякуємо вам за вашу допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Protection Suite - Spyware? Вірус? | Mooseknuckle | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 28 | 30 вересня 2009 14:10 |
| 2 Anti-Virus Progs? | barrythegreek | General Software чат | 5 | 7 липня 2008 10:28 |
| Оновлення антивірусного | proyal03 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 16 | 15 травня 2008 02:36 |
| Про Outpost Антивірусний захист | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 9 квітня 2008 14:58 |
| Який антивірус Ви використовуєте? | slipend | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 34 | 6 січня 2008 11:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |