kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Reply

Téma eszközök
Old 24. Sep 2007, 10:06
Új tag Csoport

Hi all
Saját számítógép hirtelen lelassult, és a lapok tartani villogó mondja ki nekem a rendszer lehet fertőzött és feliratkozni anti-vírus különböző helyszíneken, mint például a PC tisztább, végső védő, spyware scan, a rendszer figyelmeztető jelzés stb Minden alkalommal, amikor megnyit egy új képernyő 4 vagy 5. ugyanezen pedig felbukkan.
Én futó McAfee, adaware víruskereső és cc tisztább, nem a fenti megszünteti ezt.
minden tanácsot nagyon méltányol ez vezetési nekem dió
thanks in advance
Old 24. Sep 2007, 14:05
Moderátor Csoport

Szia Shaune. Lets mit tehetünk, hogy te tisztították meg.

Először:
Ha nincs Spybot Search & Destroy kérjük letöltéséhez.Itt

* Kattintson a Spybot.exe Ikon a telepítés megkezdéséhez.
* Kövesse az instrukciókat az alapértelmezett beállításokat és kattintson az utat a telepítő segítségével Következő gombra.
* Miután a telepítés befejeződött, látni fogja a Spybot - Search & Destroy gombra az asztalon és a start menüben. Kattints rá, hogy Spybot-S & D első alkalommal.
* Az első indításakor Spybot-S & D, akkor a kijelzőn Varázsló.
+ Nagyon fontos, hogy folytassa-e. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a frissítések most és használja a védőoltással funkciót.
+ Javaslom a Resident SDHelper.
+ Én nem aktiváljuk a TeaTimer amely biztosítja a valós idejű védelem, de nem problémamentes.
* Miután befejezte a bemutató, akkor találja magát a Beállítások vagy Frissítés oldalon.
+ A bal oldalon a program azt a navigációs sáv, hogy vezethet, hogy minden funkció a programban.
* Kattintson feliratú Spybot-S & D vezet, és ez adja a fő oldalra.
* A gomb ebben az eszköztárban neve Ellenőrizze a problémát. Ez a gomb a gombbal indítsuk el a keresést. Lean néz vissza, és a vizsgálat folyamatban.
+ Miután a vizsgálat befejezése lehet megkülönböztetni a vörös bejegyzések, Ami kémprogramok és hasonló fenyegetéseket, és a zöld bejegyzések, Amelyek usage tracks.
+ Valamennyi probléma megjelenik vörös tekinteni valós veszélyek és foglalkozni kell. A zöld Bejegyzések az eltávolítás nem kritikus, de függ a személyes preferenciák.
* Itt az ideje, hogy használja a Fix kiválasztott problémák gomb. Ez eltávolítja az összes fenyegetések találtak.
* Ha a tisztítási történt kilépés Spybot.
Megjegyzés: Egyes formák malware nem lehet eltávolítani Spybot az első kísérlet. Ha ez a helyzet Spybot fogja kérdezni, hogy távolítsa el a bejegyzés után a számítógép újraindítása. Újraindítás után a számítógép run Spybot újra. Ha a probléma továbbra is fennáll majd foglalkozni, hogy a speciális eszközök eltávolítását.

Disable Spybot TeaTimer van így ez nem zavarja a HijackThis rögzíti,
1) Futtassa a Spybot-S & D
2) Menj a menü üzemmódba, és győződjön meg arról, "Haladó mód" ki van választva
3) a bal oldalon válassza ki a Tools -> Resident
4) ki az "Resident TeaTimer", és minden OK súg
Akkor újra bekapcsolja TeaTimer újra, amint a rendszer tiszta.
=====================

Következő:
Letöltés HijackThis Itt
Mentés HJTsetup.exe az asztalra.
Kattintson kétszer a HJTsetup.exe ikonra az asztalon.
Alapértelmezés szerint ez telepítése C: \ Program Files \ HijackThis.
Néhány új verziók mentse a C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Folytatás gombra, hogy a beállító párbeszéd dobozok, amíg eljut a Select kiegészítés Feladatokhoz párbeszédet.
Tegyen ellenőrzés létrehozása Desktop ikonra, majd ismét kattintson a Tovább gombra.
Továbbra is követi a többi az instrukciókat is.
A végső párbeszéd dobozban kattintson a Befejezés gombra, és elindítja megrabol Ezt.
Ne tegye HijackThis.exe az asztalon vagy egy Temp mappát.
Ez azért fontos, mert megteremti mentések és könnyen elveszhet, ha nincs megfelelően telepítve.

* Fontos *
Átnevezés a Hijackthis.exe fájl Analyze.exe. Ez azért fontos, mert néhány új formái malware elrejtheti a HijackThis.exe. Kattintson a jobb gombbal a HijackThis.exe fájlt a C: \ Program Files \ HijackThis, és válassza átnevezéséhez. Írd be Analyze.exe, és nyomjuk meg az Enter gombot.
Kattintson a jobb gombbal a Analyze.exe fájl, és elküldi a munkaasztalon, hogy hozzon létre egy parancsikont.

Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file gombot. "A beolvasás, majd egy napló megnyílik a Jegyzettömbben.
Kattintson a jobb gombbal a notepad és kattintson a "Select all", majd újra, és válassza a "másolat"
Illessze be a bejelentkezéshez a következő választ.

Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
====================

Ha úgy találja, Spybot semmit nem lehet eltávolítani, akkor kérjük, let me know.

Egyszer egy pillantást a HijackThis (HJT) log fogjuk tudni, hogy hol lesz ott.

Old 25. Sep 2007, 10:50
Új tag Csoport

szia, és köszönöm a sok segítséget az összes eddig én tettem, amit mondott, és azt találták különböző fenyegetések, de azok továbbra is megjelennek. A napló azt spealed az alábbi, ha lehet minden további segítségre lenne igen nagyra értékelik,

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 18:43:31, a 25/09/2007
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
F: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
F: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
F: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
F: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
F: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe
F: \ WINDOWS \ Mixer.exe
F: \ Program Files \ Lexmark 6300 Series \ lxcdmon.exe
F: \ Program Files \ Lexmark 6300 Series \ ezprint.exe
F: \ Program Files \ Musicmatch \ Musicmatch Jukebox \ mm_tray.exe
F: \ Program Files \ Musicmatch \ Musicmatch Jukebox \ mmtask.exe
F: \ Program Files \ Sony Ericsson \ Mobile2 \ Application Launcher \ Application Launcher.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop Album Starter Edition \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ BTYAHO ~ 1 \ Help \ SMARTB ~ 1 \ MotiveSB.exe
F: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ AAWTray.exe
F: \ Program Files \ McAfee \ MSK \ MskAgent.exe
F: \ Program Files \ SiteAdvisor \ 6172 \ SiteAdv.exe
F: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
F: \ Program Files \ BT Yahoo! \ Help \ bin \ mpbtn.exe
F: \ Program Files \ Common Files \ Teleca Shared \ Generic.exe
F: \ Program Files \ Common Files \ McAfee \ HackerWatch \ HWAPI.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcmscsvc.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ mcafee \ MNA \ mcnasvc.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcods.exe
F: \ Program Files \ Sony Ericsson \ Mobile2 \ Mobile Phone Monitor \ epmworker.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcpromgr.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ mcafee \ mcproxy \ mcproxy.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ mcafee \ redirsvc \ redirsvc.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcshield.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcsysmon.exe
F: \ Program Files \ McAfee \ MPF \ MPFSrv.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MPS \ mps.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ ügynök \ mcagent.exe
F: \ Program Files \ McAfee \ MSK \ MskSrver.exe
F: \ Program Files \ SiteAdvisor \ 6172 \ SAService.exe
F: \ Program Files \ McAfee \ MPS \ mpsevh.exe
F: \ Program Files \ Yahoo! \ Browser \ ybrowser.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ lxcdcoms.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ wuauclt.exe
F: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Browser \ ycommon.exe
F: \ Program Files \ Yahoo! \ Browser \ ybrwicon.exe
F: \ WINDOWS \ System32 \ Spool \ Drivers \ W32x86 \ 3 \ lxcdPSW X. EXE
F: \ Program Files \ Trend Micro \ analyze.exe \ analyzeexe.exe
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://uk.red.clientapps.yahoo.com/c...o/bt_side.html
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://uk.red.clientapps.yahoo.com/c...rch.yahoo.com/
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://softwarereferral.com/jump.php...MjI6Ojg5&lid=2
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://home.bt.yahoo.com
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://uk.red.clientapps.yahoo.com/c...rch.yahoo.com/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://uk.red.clientapps.yahoo.com/c...o/bt_side.html
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://uk.red.clientapps.yahoo.com/c...rch.yahoo.com/
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://home.bt.yahoo.com
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ SearchURL, (Default) = http://uk.red.clientapps.yahoo.com/c...rch.yahoo.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ int ernet Beállítások, ProxyOverride = 127.0.0.1
R3 - URLSearchHook: BT Yahoo! Companion - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - F: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ ycomp5_3_17_0. dll
O2 - BHO: Yahoo! Companion BHO - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - F: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ ycomp5_3_17_0. dll
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - F: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - (089FD14D-132B-48FC-8861-0048AE113215) - F: \ Program Files \ SiteAdvisor \ 6172 \ SiteAdv.dll
O2 - BHO: Spybot-S & D IE Protection - (53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F) - F: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O2 - BHO: scriptproxy - (7DB2D5A0-7241-4E79-B68D-6309F01C5231) - F: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ VIRUSS ~ 1 \ scriptcl.dll
O2 - BHO: McAfee Popup Blocker - (C68AE9C0-0909-4DDC-B661-C1AFB9F5AE53) - F: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee \ mps \ mcpopup.dll
O3 - Toolbar: & Rádió - (8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467) - F: \ WINDOWS \ System32 \ msdxm.ocx
O3 - Toolbar: BT Yahoo! Companion - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - F: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ ycomp5_3_17_0. dll
O3 - Toolbar: McAfee SiteAdvisor - (0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0) - F: \ Program Files \ SiteAdvisor \ 6172 \ SiteAdv.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "F: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [C-Media Mixer] Mixer.exe / startup
O4 - HKLM \ .. \ Run: [lxcdmon.exe] "F: \ Program Files \ Lexmark 6300 Series \ lxcdmon.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [EzPrint] "F: \ Program Files \ Lexmark 6300 Series \ ezprint.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [FaxCenterServer] "F: \ Program Files \ Lexmark Faxmegoldások \ fm3032.exe" / s
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MMTray] "F: \ Program Files \ Musicmatch \ Musicmatch Jukebox \ mm_tray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [mmtask] "F: \ Program Files \ Musicmatch \ Musicmatch Jukebox \ mmtask.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Sony Ericsson PC Suite] "F: \ Program Files \ Sony Ericsson \ Mobile2 \ Application Launcher \ Application Launcher.exe" / startoptions
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Photo Downloader] "C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop Album Starter Edition \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Motive SmartBridge] F: \ PROGRA ~ 1 \ BTYAHO ~ 1 \ Help \ SMARTB ~ 1 \ MotiveSB.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AAWTray] F: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ AAWTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MskAgentexe] F: \ Program Files \ McAfee \ MSK \ MskAgent.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SiteAdvisor] F: \ Program Files \ SiteAdvisor \ 6172 \ SiteAdv.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [LXCDCATS] rundll32 F: \ WINDOWS \ System32 \ Spool \ Drivers \ W32x86 \ 3 \ LXCDtim e.dll, _RunDLLEntry @ 16
O4 - HKLM \ .. \ Run: [MBkLogOnHook] F: \ Program Files \ McAfee \ MBK \ LogOnHook.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Yahoo! Pager] F: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ ypager.exe csendes
O4 - HKCU \ .. \ Run: [MSMSGS] "F: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe" / háttér
O4 - HKCU \ .. \ Run: [AdobeUpdater] F: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Updater5 \ AdobeUpdater.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SpybotSD TeaTimer] F: \ Program Files \ Spybot - Search & Destroy \ TeaTimer.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] F: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] F: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] F: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] F: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C: \ Reader \ reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Synchronizer.lnk = C: \ Reader \ AdobeCollabSync.exe
O4 - Global Startup: BT Yahoo! Help.lnk = F: \ Program Files \ BT Yahoo! \ Help \ bin \ matcli.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = F: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office10 \ OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / F: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office10 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: BT Yahoo! Sidebar - (51085E3D-A958-42A2-A6BE-A6A9B0BAF276) - F: \ Program Files \ Yahoo! \ Browser \ ysidebarIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: BT és a Yahoo! Sidebar - (51085E3D-A958-42A2-A6BE-A6A9B0BAF276) - F: \ Program Files \ Yahoo! \ Browser \ ysidebarIE.dll
O9 - Extra button: (no name) - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - F: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - F: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - F: \ Program Files \ Messenger \ MSMSGS.EXE
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - F: \ Program Files \ Messenger \ MSMSGS.EXE
O21 - SSODL: msmdev - (B71E88D1-3158-41DA-877B-AD1C15040A30) - F: \ WINDOWS \ msmdev.dll
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - F: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
O23 - Service: McAfee E-mail Proxy (Emproxy) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ EmProxy \ emproxy.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - F: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: lxcd_device - Ismeretlen tulajdonos - F: \ WINDOWS \ System32 \ lxcdcoms.exe
O23 - Service: MBackMonitor - McAfee - F: \ Program Files \ McAfee \ MBK \ MBackMonitor.exe
O23 - Service: McAfee HackerWatch Service - McAfee, Inc. - F: \ Program Files \ Common Files \ McAfee \ HackerWatch \ HWAPI.exe
O23 - Service: McAfee Update Manager (mcmispupdmgr) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcupdmgr.exe
O23 - Service: McAfee szolgáltatások (mcmscsvc) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcmscsvc.exe
O23 - Service: McAfee Network Agent (McNASvc) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ mcafee \ MNA \ mcnasvc.exe
O23 - Service: McAfee Szkenner (McODS) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcods.exe
O23 - Service: McAfee Protection Manager (mcpromgr) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcpromgr.exe
O23 - Service: McAfee Proxy Service (McProxy) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ mcafee \ mcproxy \ mcproxy.exe
O23 - Service: McAfee Redirector Szolgálat (McRedirector) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ mcafee \ redirsvc \ redirsvc.exe
O23 - Service: McAfee Real-time Szkenner (McShield) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee SystemGuards (McSysmon) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcsysmon.exe
O23 - Service: McAfee Personal Firewall Service (MpfService) - McAfee, Inc. - F: \ Program Files \ McAfee \ MPF \ MPFSrv.exe
O23 - Service: McAfee Privacy Service (MPS9) - McAfee, Inc. - F: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MPS \ mps.exe
O23 - Service: McAfee SpamKiller Szolgálat (MSK80Service) - McAfee Inc. - F: \ Program Files \ McAfee \ MSK \ MskSrver.exe
O23 - Service: SiteAdvisor Service - Ismeretlen tulajdonos - F: \ Program Files \ SiteAdvisor \ 6172 \ SAService.exe
O23 - Service: YPCService - Yahoo! Inc. - F: \ WINDOWS \ System32 \ YPCSER ~ 1.EXE
--
End of file - 10590 bytes
Old 25. Sep 2007, 14:37
Moderátor Csoport

Szia.

Először bemegy Spybot, és kapcsolja ki a Tea Timer így nem blokkolja az esetleges javítások.
Akkor kapcsolja vissza, miután kész.

Van egy HijackThis scan & hely ellenőrzése mellett a következőket:
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://softwarereferral.com/jump.php...MjI6Ojg5&lid=2
O21 - SSODL: msmdev - (B71E88D1-3158-41DA-877B-AD1C15040A30) - F: \ WINDOWS \ msmdev.dll

Most, közel mind esetekben az Internet Explorer és a többi ablak van nyitva, kivéve HiJackThis, Kattintson a "Fix ellenőrizni".

=========================

1. Töltse le ezt a fájlt combofix.exe
2. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat.
3. Ha kész, akkor egy log for you. Post hogy jelentkezzen be, a következő választ.

Megjegyzés:
Ne mouseclick combofix ablakban miközben fut. Ez okozhatja, hogy az istálló.

A következő utáni kérjük add.
Combofix Napló
Friss HijackThis Napló

Is hadd tudja, hogy a dolgok most.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.