![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как мога да получа Avast автоматично проверява входящите електронни писма, както и проверка на изходящите писма добавяне подпис казвам, че е била проверявана при каквото и време и е безопасна и ясно на всеки вирус? Това се използва както WLM Outlook'07 или'09, за предпочитане и двете. Благодарности.
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен, че можеш. Въпреки, че тя не трябва имейл скенер, вградена в него. Кликнете с десния бутон на Avast икона в системната лента и изберете On-Достъп защита контрол. Можете да коригирате някои от настройките там. |
|
| |||
| |||
| Хмм ОК .. Бих имаше цигулар Както, предполагам, че може би не могат. Знам, че може с малко, аз просто не наистина искате да промените. Добре не се безпокойте, благодаря все пак
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен дали платената версия има тези възможности, или не. Но все още има същата защита с безплатни или платени версия. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как мога да получа подпис? | eslfish | Общността Новини & Чат | 4 | 8 ноември 2008 18:16 |
| Подпис | Черна магия | Общността Новини & Чат | 6 | 24 май 2008 г. 07:06 |
| Avast! Версия 4,8 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 9 април 2008 14:12 |
| Подпис? | KanoakaVirus | Общността Новини & Чат | 6 | 6 Март 2008 15:01 |
| Подпис | 9kelad | Общността Новини & Чат | 3 | 17 Дек 2007 11:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |