![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να πάω Avast να ελέγχει αυτόματα τα εισερχόμενα ηλεκτρονικά μηνύματα, τα μηνύματα και να ελέγχουν τις εξερχόμενες προσθέτοντας μια υπογραφή λέγοντας ότι είχε ελεγχθεί σε ό, τι ώρα και να είναι ασφαλή και φέρουν κανένα ιό; Αυτή είναι με τη χρήση είτε WLM Outlook'07 ή'09, κατά προτίμηση δύο. Ευχαριστώ.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς. Παρά το γεγονός ότι έχει ένα email σαρωτή χτισμένη σε αυτό. Δεξί κλικ στο εικονίδιο του Avast στο δίσκο συστήματος και να επιλέξετε την πρόσβαση Προστασίας Ελέγχου. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάποιες από τις ρυθμίσεις εκεί. |
|
| |||
| |||
| Χμμ ok .. Είχα χασομερώ είχε ούτως ή άλλως, υποθέτω ίσως δεν μπορείτε. Ξέρω ότι μπορείς με κάποια, απλά δεν θέλουν να αλλάξει. Ok μην ανησυχείτε, ούτως ή άλλως, χάρη
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν η έκδοση έχει καταβληθεί ή δεν τις επιλογές. Αλλά εξακολουθούν να έχουν την ίδια προστασία με τη δωρεάν έκδοση ή καταβλήθηκε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να αποκτήσω μια υπογραφή; | eslfish | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 8 Νοε 2008 18:16 |
| Υπογραφή | Black Magic | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 24η Μαΐου 2008 07:06 |
| Avast! Έκδοση 4.8 | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 9 Απρ 2008 14:12 |
| Υπογραφή; | KanoakaVirus | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 6 Μαρ 2008 15:01 |
| Υπογραφή | 9kelad | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 17 Δεκ. 2007 11:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |