![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako mogu doći do Avast automatski provjeriti dolazne e-pošte, provjerite i odlaznih poruka e-pošte dodavanja potpisa rekavši da je ček bez obzira na vrijeme i to je sigurno i jasno bilo virus? To je bilo pomoću WLM Outlook'07 ili'09, po mogućnosti oboje. Hvala.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran da možete. Iako ima e-mail skener ugrađeni u njega. Avast Desno kliknite ikonu u programskoj traci i odabrati On-Access Control zaštitu. Možete prilagoditi neke postavke tamo. |
|
| |||
| |||
| Hmm ok .. Htio je imao dren anyway, mislim možda ne mogu. Znam da se s nekim, JA pravedan dont 'stvarno želite promijeniti. Bez brige Ok, thanks anyway
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran ako je plaćena verzija ima one opcije ili ne. Ali ti i dalje imaju istu zaštitu uz slobodan ili plaća verziju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako mogu dobiti potpis? | eslfish | Community News & Chat | 4 | 8. studeni 2008 18:16 |
| Potpis | Black Magic | Community News & Chat | 6 | 24. svibanj 2008 07:06 |
| Avast! Version 4,8 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 9. travanj 2008 14:12 |
| Potpis? | KanoakaVirus | Community News & Chat | 6 | 6. ožujak 2008 15:01 |
| Potpis | 9kelad | Community News & Chat | 3 | 17. prosinac 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |