kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Auto Check e-mailt Avast és Új aláírás?

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 05:37
Donor Group

Hogyan juthatok Avast automatikusan ellenőrzi a bejövő e-mailjeit, és ellenőrizze a kimenő e-mailek hozzátéve aláírást ellenőrizni azt, hogy bármilyen szintű idő és ez a biztonságos és tiszta a vírus?

Ez az Outlook használatával akár'07 vagy'09 WLM, lehetőleg mindkettő.

Köszönöm.
Old Május 29 2009, 10:29
Moderátor Csoport

Nem vagyok benne biztos, hogy van-e. Bár ez már egy e-mailt lapolvasó épített ki.

Kattintson a jobb gombbal a Avast ikon a tálcán, és válassza a Be-Access Protection Control. Beállítható bizonyos beállításokat ott.

Old Május 29 2009, 10:50
Donor Group

Hmm OK .. Szeretnék egy hegedűtok egyébként, azt hiszem, talán nem.

Tudom, hogy néhány, csak nem igazán akar változtatni.

Ok nem gond, kösz
Old Május 29 2009, 10:51
Moderátor Csoport

Nem vagyok benne biztos, ha a befizetett változat azokat a lehetőségeket, vagy sem. De még mindig ugyanazt a védelmet az ingyenes vagy fizetett változat.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.