![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך אני יכול לקבל באופן אוטומטי Avast כדי לבדוק הודעות דוא"ל נכנסות, יוצאות לבדוק דוא"ל הוספת חתימה אומר שזה בדק זמן מה בבית וזה בטוח ברורה של כל וירוס? זה משתמש ב-Outlook או ב'07 או WLM'09, עדיף שניהם. תודה.
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח שאתה יכול. למרות זאת האם יש דוא"ל הסורק בנוי אליו. נכון Avast לחץ על סמל מגש המערכת ובחר ב-בקרת גישה הגנה. אתה יכול לשנות קצת את ההגדרות של שם. |
|
| |||
| |||
| אממ בסדר .. אני מעוניין היה לכנר בכל מקרה, אני מניח אולי אתה לא יכול. אני יודע שאתה יכול עם כמה, אני פשוט לא באמת רוצה לשנות. אל דאגה בסדר, תודה בכל מקרה
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח אם יש גרסה םלושש אפשרויות אלה או לא. אבל עדיין יש לך את אותו הדבר עם הגנה חינם או שילמו הגירסה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אוכל לקבל חתימה? | eslfish | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 8 נובמבר 2008 18:16 |
| חתימה | הקסם השחור | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | 24 מאי 2008 07:06 |
| Avast! גרסה 4.8 | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 9th אפריל 2008 14:12 |
| חתימה? | KanoakaVirus | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | 6 מרץ 2008 15:01 |
| חתימה | 9kelad | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | -17 דצמבר 2007 11:27 |
| שרשרת כלים | |
| |