mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Auto Pārbaudīt E-pastu ar Avast un Add Paraksts?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 29, 2009, 05:37
Donors Group

Kā es varu nokļūt Avast, lai automātiski pārbauda ienākošos e-pastus, un pārbaudīt izejošā e-pasta vēstules, pievienojot paraksta sakot, tā bija pārbaudīt jebkurā laikā un tas ir droši un skaidri nekādi vīrusu?

Tas ir, izmantojot programmu Outlook '07 vai WLM '09, vēlams abi.

Pateicība.
Old Maijs 29, 2009, 10:29
Moderator Group

Es neesmu pārliecināts, ka jūs varat. Kaut arī tas ir e-pasta skeneri iebūvēta tajā.

Right click Avast ikonas sistēmas teknē un izvēlieties On-Access Protection Control. Jūs varat pielāgot dažus no tur uzstādījumus.

Old Maijs 29, 2009, 10:50
Donors Group

Hmm ok .. Man bija vijoles anyway, es domāju, varbūt jums nav.

Es zinu, jūs varat ar kādu, man vienkārši nav patiešām vēlaties mainīt.

Ok neuztraucieties, thanks anyway
Old Maijs 29, 2009, 10:51
Moderator Group

Es neesmu pārliecināts, ja samaksāta versija ir šīs iespējas vai nav. Bet jūs joprojām ir tāda pati aizsardzība ar brīvu vai samaksāts versiju.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.