![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kā es varu nokļūt Avast, lai automātiski pārbauda ienākošos e-pastus, un pārbaudīt izejošā e-pasta vēstules, pievienojot paraksta sakot, tā bija pārbaudīt jebkurā laikā un tas ir droši un skaidri nekādi vīrusu? Tas ir, izmantojot programmu Outlook '07 vai WLM '09, vēlams abi. Pateicība.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ka jūs varat. Kaut arī tas ir e-pasta skeneri iebūvēta tajā. Right click Avast ikonas sistēmas teknē un izvēlieties On-Access Protection Control. Jūs varat pielāgot dažus no tur uzstādījumus. |
|
| |||
| |||
| Hmm ok .. Man bija vijoles anyway, es domāju, varbūt jums nav. Es zinu, jūs varat ar kādu, man vienkārši nav patiešām vēlaties mainīt. Ok neuztraucieties, thanks anyway
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ja samaksāta versija ir šīs iespējas vai nav. Bet jūs joprojām ir tāda pati aizsardzība ar brīvu vai samaksāts versiju. |