![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Како могу доћи до Аваст аутоматски проверити долазне е-поште, проверите и одлазних порука е-поште додавања потписа рекавши да је чек без обзира на време и то је сигурно и јасно било вирус? То је било помоћу УЛМ Оутлоок'07 или'09, по могућности обоје. Хвала.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран да можете. Иако има е-маил скенер уграђени у њега. Аваст Десно кликните икону у програмској траци и одаберете Он-Аццесс Цонтрол заштиту. Можете прилагодити неке подешавања тамо. |
|
| |||
| |||
| Хмм ок .. Хтео је имао дрен Аныуаы, мислим можда не могу. Знам да се са неким, ЈА праведан донт 'стварно желите променити. Без бриге Ок, тханкс Аныуаы
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран ако је плаћена верзија има оне опције или не. Али ти и даље имају исту заштиту уз слободан или плата верзију. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како могу добити потпис? | еслфисх | Цоммуниты Неус & Цхат | 4 | 8 новембар 2008 18:16 |
| Потпис | Блацк Магиц | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 24 мај 2008 07:06 |
| Аваст! Версион 4,8 | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 6 | 9 април 2008 14:12 |
| Потпис? | КаноакаВирус | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 6 март 2008 15:01 |
| Потпис | 9келад | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 17 децембар 2007 11:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |