![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Nasıl otomatik olarak gelen e-postaları kontrol etmek için avast, alabilir ve giden e-postaları bir imza da ne zaman kontrol ve güvenli ve herhangi bir virüs temiz söyleyerek ekledi onay? Bu kullanarak ya Outlook'07 veya WLM'09, tercihen her ikisi. Teşekkürler.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ben sizin emin değilim. Her ne kadar bir e-posta tarayıcı bu yerleşik var. Sistem Tablası'nda sağ tıklayın avast simgesini seçerseniz Erişim Koruması Denetim Açık. Bazı orada ayarları ayarlayabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Hmm tamam .. Zaten demir vardı ediyorum, ben belki de değil galiba. Sana bazı ile biliyorum, ben de gerçekten değiştirmek istiyorum. Tamam merak etmeyin, teşekkürler yine de
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Eğer ücretli sürümlerinde bu seçenekler ya da henüz emin değilim. Ama sen hala aynı koruması olan veya ücretli sürümü ücretsiz. |
![]() |
|
| Bookmarks |