менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Авто перевіряти електронну пошту з Avast і додати підпис?

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2009, 05:37
Донор групи

Default Авто перевіряти електронну пошту з Avast і додати підпис?

Як я можу отримати Avast автоматично перевіряти вхідні повідомлення, і перевірку вихідних повідомлень приєднання підпису говорили вони були перевірені на всі час, і це безпечно, і від будь-яких вірусів?

Це використання або Outlook '07 або '09 WLM, бажано обох.

Спасибо.
Old 29 травня 2009, 10:29
Модератор групи

Я не впевнений, що можна. Хоча в ньому є вбудований сканер електронної пошти в ній.

Клацніть правою кнопкою миші Avast іконку в системному треї і виберіть On-Access захисту контролю. Можна налаштувати там деякі параметри.

Old 29 травня 2009, 10:50
Донор групи

Хм .. OK Я був на скрипці в будь-якому випадку, я думаю, може бути, ви не можете.

Я знаю, що ви можете з деякою, я просто не хочуть змінювати.

Ok Не хвилюйтеся, все одно подяки
Old 29 травнем 2009, 10:51
Модератор групи

Я не впевнений, що платна версія має ті параметри чи ні. Але ви все ще мають таку ж захист, з безкоштовною або платній версії.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я можу отримати підпис? eslfish Community News & чат 4 8 листопада 2008 18:16
Підпис Чорна магія Community News & чат 6 24 травня 2008 07:06
Avast! Версія 4.8 evilfantasy Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 9 квітня 2008 14:12
Підпис? KanoakaVirus Community News & чат 6 6 березня 2008 15:01
Підпис 9kelad Community News & чат 3 17 грудня 2007 11:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.