![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу отримати Avast автоматично перевіряти вхідні повідомлення, і перевірку вихідних повідомлень приєднання підпису говорили вони були перевірені на всі час, і це безпечно, і від будь-яких вірусів? Це використання або Outlook '07 або '09 WLM, бажано обох. Спасибо.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що можна. Хоча в ньому є вбудований сканер електронної пошти в ній. Клацніть правою кнопкою миші Avast іконку в системному треї і виберіть On-Access захисту контролю. Можна налаштувати там деякі параметри. |
|
| |||
| |||
| Хм .. OK Я був на скрипці в будь-якому випадку, я думаю, може бути, ви не можете. Я знаю, що ви можете з деякою, я просто не хочуть змінювати. Ok Не хвилюйтеся, все одно подяки
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що платна версія має ті параметри чи ні. Але ви все ще мають таку ж захист, з безкоштовною або платній версії. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу отримати підпис? | eslfish | Community News & чат | 4 | 8 листопада 2008 18:16 |
| Підпис | Чорна магія | Community News & чат | 6 | 24 травня 2008 07:06 |
| Avast! Версія 4.8 | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 9 квітня 2008 14:12 |
| Підпис? | KanoakaVirus | Community News & чат | 6 | 6 березня 2008 15:01 |
| Підпис | 9kelad | Community News & чат | 3 | 17 грудня 2007 11:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |