![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Všiml jsem si, že většina z vás podpory Avast antivirus, ale můj přítel mi řekl, že to není vyzvednout viry. NOD32 je lepší? Protože jsem tyto programy instalovat na každé PC mám použít: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, CleanUp. Myslím, že antivirový program je nutná. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 je asi o něco lépe, ale to není zdarma I když jsem raději Avira anti počítačový virus, který je zdarma a je k dispozici ke stažení v sekci download
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast je jeden AV použil jsem, že odstraní všechno.
| |||
| |||
| Jsem hlavně vidět, že pokud se cítíte víc vyhovuje placené verzi AV pak NOD32 je nejlepší. Pokud nemáte problém s volným verze pak Avast je nejlepší. Myslím, že je velký faktor zdroje, které používají. NOD32 11,5 Avast 14.5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde jste tyhle údaje? link prosím? Hledám ty statistiky za všechny AVS
| |||
| |||
| Promiň, že jsem dostal před sebe. To jsou rozměry, které nejsou ke stažení využití zdrojů. Mám zdroj statistiky někde a uvidíte, jestli můžu najít. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Avast - Expired - Není to ještě zdarma? | Tinkerbell | Virus, spyware a bezpečnost | 16 | 27.listopadu 2009 16:23 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 3. prosinec 2008 13:54 |
| Online Scanner avast nebo AVG 8 | mpenney | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 22. října 2008 12:05 |
| Avast! Verze 4.8 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 9. dubna 2008 14:12 |
| Dočasně vypnout Avast A / V | pudds | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 2. prosince 2007 12:19 |
| Thread Nástroje | |
| |