![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γειά!
Παρατήρησα ότι οι περισσότεροι από εσάς υποστήριξη Avast antivirus, αλλά ένας φίλος μου μου είπε ότι δεν έχει πάρει ιούς. NOD32 είναι καλύτερο; Επειδή η εγκατάσταση αυτών των προγραμμάτων σε κάθε υπολογιστή να χρησιμοποιήσω: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, CleanUp. Μια Νομίζω ένα antivirus είναι απαραίτητη. Ευχαριστώ! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
NOD32 είναι ίσως λίγο καλύτερα, αλλά δεν είναι δωρεάν
Αν και εγώ προτιμώ Avira την καταπολέμηση του ιού που είναι ελεύθερο και διαθέσιμο για download στο download τμήμα
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast είναι ένα AV έχω χρησιμοποιήσει το οποίο αίρει τα πάντα.
|
|||
|
|||
|
Έχω δει ότι ως επί το πλείστον, αν αισθάνεστε πιο άνετα με μια πληρωμένη έκδοση του AV τότε NOD32 είναι το καλύτερο. Αν δεν έχετε πρόβλημα με δωρεάν εκδόσεις τότε Avast είναι καλύτερο.
Νομίζω ότι ένας μεγάλος παράγοντας είναι τα μέσα που χρησιμοποιούν. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνώμη Πήρα πριν από τον εαυτό μου. Αυτά είναι τα μεγέθη δεν κατεβάσετε χρήση των πόρων. Έχω στατιστικά πόρων κάπου και θα δω αν μπορώ να τα βρω.
|