![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo! Primijetio sam da većina od vas podržavaju Avast AntiVirus, ali moj prijatelj je rekao mene taj ona ne pokupite viruse. NOD32 je bolji? Jer sam te programe instalirati na svako računalo i koristiti: COMODO Firewall, WinPatrol, Registry mehaničar, Ad-Aware, Cleanup. An mislim AntiVirus je potrebno. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 je vjerojatno malo bolje, ali nije besplatan Iako sam radije Avira anti virus koji je besplatan i dostupan za download u download sekciji
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast je jedan AV imam koristi koji uklanja sve.
| |||
| |||
| Uglavnom vidio sam da, ako se osjećate više udoban sa plaćene verzije NOD32 AV onda je najbolje. Ukoliko nemate problem s besplatna verzija Avast onda je najbolje. Mislim da je veliki faktor koji se koristi resurse. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| where'd ste dobili ove brojke? link molim te? Im 'obličje za one statistika za sve AVS
| |||
| |||
| Nažalost imam ispred sebe. Oni su preuzeli veličina ne resource korištenja. Imam negdje i resursa stats će vidjeti ako ja mogu naći ih. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Avast - istekla - Nije li to besplatno više? | tinkerbell | Virus, Spyware i sigurnost | 16 | 27 studeni 2009 16:23 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, Virusscan McAfee Enterprise | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 3. prosinac 2008 13:54 |
| Online Scanner Avast ili AVG 8 | mpenney | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 22. listopad 2008 12:05 |
| Avast! Version 4,8 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 9. travanj 2008 14:12 |
| Privremeno onemogućiti Avast A / V | pudds | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 2. prosinac 2007 12:19 |
| Thread Tools | |
| |