![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló! Észrevettem, hogy a legtöbb közületek támogató Avast víruskereső, de a barátom azt mondta nekem, hogy ne vegye fel a vírusok. NOD32 van jobb? Azért, mert ezeket a programokat telepíteni, minden PC-I use: Comodo Firewall, WinPatrol, Iktató hivatal Szerelő, Ad-Aware, Razzia. Azt hiszem, hogy egy víruskereső van szükség. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 van talán egy kicsit jobb, de ez nem szabad Bár én inkább Avira anti vírus, amely ingyenes és letölthető a letöltés menüpont
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hagyd egy AV-én használták, amely eltávolítja a mindent.
| |||
| |||
| Én láttam, hogy főleg ha úgy érzi, sokkal kényelmesebb egy fizetett változat AV aztán NOD32 a legjobb. Ha nincs gond, akkor ingyenes verzióját Avast a legjobb. Azt hiszem, egy nagy tényező a forrásokat kívánják igénybe venni. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Honnan szerezted ezeket a számokat? linket please? Keresem azokat statisztika az összes AVS
| |||
| |||
| Elnézést kaptam magam előtt. Ezek letöltés mérete nem erőforrás-használat. Van erőforrás stats valahol, és nézd meg, meg fogom találni őket. |