![]() |
|
| |||
| |||
| שלום! שמתי לב שיש לך תמיכה ביותר של האנטי וירוס Avast, אבל חבר שלי אמר לי שזה לא להרים וירוסים. NOD32 הוא טוב יותר? כי אני להתקין תוכניות אלה במחשב כל אני משתמש: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-aware, CleanUp. אני חושב וירוס נחוץ. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 היא כנראה קצת יותר טוב, אבל זה לא בחינם למרות שאני מעדיף אנטי וירוס Avira שבו היא בחינם, זמין להורדה בחלק להוריד
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast היא אחד אני AV השתמשו כי מסיר הכל.
| |||
| |||
| יש לי בעיקר לראות אם זה נוח לך יותר עם הגירסה בתשלום של AV NOD32 ואז הוא הטוב ביותר. אם אין לך בעיה עם גירסאות בחינם ואז Avast היא הטובה ביותר. אני חושב גורם גדול היא המשאבים הם משתמשים. NOD32 11.5 Avast 14.5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאיפה יש לך את הנתונים האלה? קישור בבקשה? אני מחפש את הנתונים הסטטיסטיים עבור כל AVS
| |||
| |||
| סליחה יש לי את עצמי לפני. אלה גדלים לא להוריד השימוש במשאבים. יש לי נתונים סטטיסטיים משאב איפשהו יהיה לראות אם אני יכול למצוא אותם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Avast - פג תוקף - האם זה לא יותר בחינם? | tinkerbell | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | 27 נובמבר 2009 16:23 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset אנטי וירוס NOD32, McAfee Virusscan Enterprise | runoades | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 3rd דצמבר 2008 13:54 |
| Avast מחוברים סורק או ממוצע 8 | mpenney | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 22 אוקטובר 2008 12:05 |
| Avast! גרסה 4.8 | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 9th אפריל 2008 14:12 |
| בטל באופן זמני Avast A / V | pudds | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 2nd דצמבר 2007 12:19 |
| שרשרת כלים | |
| |