![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas!
Aš pastebėjau, kad dauguma iš jūsų parama Avast antivirusinė, bet mano draugas man pasakė, kad jis neturi įlaipinti virusai. NOD32 yra geriau? Nes įdiegti šių programų kiekvienam kompiuteriui naudoti: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, valymas. Manau, kad antivirusinių nereikia. Ačiū! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
NOD32 turbūt šiek tiek geriau, bet ji nėra nemokama
Nors aš norėčiau Avira antivirusinę, kuri yra nemokama ir galima parsisiųsti į download sekciją
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast yra vienas V. turiu naudoti, kad pašalina viską.
|
|||
|
|||
|
Aš dažniausiai pastebėti, kad jeigu jūs geriau jaučiasi su mokama versija AV tada NOD32 yra geriausia. Jei neturite su nemokama versija tada Avast yra geriausia problemą.
Manau, kad didelis faktorius yra išteklius, kuriuos jos naudoja. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Where'd you gauti šie skaičiai? link please? Ieškau tiems visiems AVS Stats
|
|||
|
|||
|
Deja aš turiu prieš save. Tai yra parsisiųsti dydžių negalima išteklių naudojimas. Turiu išteklių Stats kažkur ir bus, jei aš galiu surasti.
|