![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki!
Es pamanīju, ka vairums no jums atbalstu, Avast antivirus, bet mans draugs man teica, ka tas nav pick up vīrusiem. Ir NOD32 labāks? Tā kā es instalēt šīs programmas uz katra PC I use: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, tīrīšana. Es domāju, antivīruss nav nepieciešams. Pateicība! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
NOD32 ir iespējams mazliet labāk, bet tas nav bezmaksas
Lai gan es gribētu Avira anti vīruss, kas ir bezmaksas un pieejams lejupielādēšanai download sadaļā
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast ir viens AV i ir izmantoti, ka likvidē visu.
|
|||
|
|||
|
Man ir galvenokārt redzams, ka, ja jūs jūtaties ērtāk ar samaksāto versiju AV tad NOD32 ir labākais. Ja Jums nav problēmu ar bezmaksas versiju, tad Avast ir vislabāk.
Es domāju, ka liels faktors ir resursi, ko tās izmanto. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
where'd jums šie skaitļi? link please? Es meklēju šīs visu AVS stats
|
|||
|
|||
|
Sorry, I got priekšā sevi. Tie ir download izmēriem, kas nav resursu izmantošana. Man ir resurss stats kaut kur, un redzēt, ja es nevaru atrast.
|