![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj! Zauważyłem, że większość z was wsparcia antywirusowe avast, ale mój przyjaciel powiedział mi, że nie podnieść wirusów. NOD32 jest lepszy? Bo te programy zainstalować na każdym komputerze mogę używać: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, CleanUp. An Myślę antywirusowego jest potrzebna. Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 jest prawdopodobnie nieco lepiej, ale nie jest wolny Chociaż Wolę Avira anty wirus, który jest bezpłatny i dostępny do pobrania w sekcji download
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast jest jednym AV Użyłem że usuwa wszystko.
| |||
| |||
| Mam przede wszystkim zauważyć, że jeżeli czują się bardziej komfortowo z płatnej wersji AV następnie NOD32 jest najlepszy. Jeśli nie masz problem z wolnym następnie wersje avast jest najlepszy. Myślę, że duże znaczenie ma środków, których używają. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Niestety mam przed sobą. Są to pobrać rozmiarów nie użycia zasobów. Mam gdzieś zasobów statystyki i zobaczyć, czy mogę je znaleźć. |