![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut! Am observat că majoritatea dintre voi suport antivirus Avast, dar un prieten de-al meu mi-a spus că nu se ridica viruşi. NOD32 este mai bine? Pentru ca am a instala aceste programe de pe fiecare calculator I folos: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, CleanUp. Un Cred că este nevoie de un antivirus. Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 este, probabil, un pic mai bine, dar nu este gratuit Cu toate că Prefer Avira anti-virus care este gratuit şi disponibil pentru descărcare in sectiunea download
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast este unul I AV-au folosit care înlătură totul.
| |||
| |||
| Am văzut mai ales că, dacă vă simţiţi mai confortabil cu o versiune plătită de AV, atunci NOD32 este cel mai bun. Dacă aveţi nici o problemă cu versiunile de circulaţie, atunci Avast este cel mai bun. Cred că un factor de mare este resursele pe care le utilizează. NOD32 11.5 Avast 14.5 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Imi pare rau M-am înainte de mine. Cei care nu sunt dimensiuni descărca de utilizare a resurselor. Eu am Stats resurse undeva şi va vedea dacă pot găsi ei. |