![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Všimol som si, že väčšina z vás pomoci Avast antivirus, ale môj priateľ mi povedal, že to nie je vyzdvihnúť vírusy. NOD32 je lepší? Pretože som tieto programy inštalovať na každé PC mám použiť: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, CleanUp. Myslím, že antivírusový program je potrebná. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 je asi o niečo lepšie, ale to nie je zadarmo I keď som radšej Avira anti počítačový vírus, ktorý je zadarmo a je k dispozícii na stiahnutie v sekcii download
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast je jeden AV použil som, že odstráni všetko.
| |||
| |||
| Som hlavne vidieť, že ak sa cítite viac vyhovuje platenej verzii AV potom NOD32 je najlepší. Ak nemáte problém s voľným verzia potom Avast je najlepšie. Myslím, že je veľký faktor zdroje, ktoré používajú. NOD32 11,5 Avast 14.5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde ste tyhle údaje? link prosím? Hľadám tie štatistiky za všetky AVS
| |||
| |||
| Prepáč, že som dostal pred seba. To sú rozmery, ktoré nie sú na stiahnutie využitie zdrojov. Mám zdroj štatistiky niekde a uvidíte, či môžem nájsť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Avast - Expired - Nie je to ešte zadarmo? | Tinkerbell | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 11. novembra 2009 15:35 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| Online Scanner avast alebo AVG 8 | mpenney | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 22. októbra 2008 12:05 |
| Avast! Verzia 4.8 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 9. apríla 2008 14:12 |
| Dočasne vypnúť Avast A / V | pudds | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 2. decembra 2007 12:19 |
| Thread Tools | |
| |