![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво! Приметио сам да већина вас подржава аваст антивирусни програм, али мој пријатељ ми је рекао да не покупи вирусе. Да ли је бољи НОД32 програма? Јер сам ових програма инсталира на сваки рачунар се користи: ЦОМОДО зида, УинПатрол, Регистра Механички, Ад-ауаре, цлеануп. Мислим да је потребан антивирусни. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| НОД32 програма је вероватно мало боље, али није бесплатан Иако сам радије Авира проту-вирус који је бесплатан и доступан за доунлоад у доунлоад секцији
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аваст је један АВ сам користио која уклања све.
| |||
| |||
| Углавном сам видео да ако се осећате удобније са плаћена верзија АВ НОД32 програма онда је најбоље. Ако немате проблема са бесплатним верзијама онда аваст је најбољи. Мислим да је велики фактор ресурси користе. НОД32 програма 11,5 Аваст 14.5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Одакле ти те бројке? молим везу? Тражим оне статистике за све АВС
| |||
| |||
| Сорры Имам испред себе. Они су преузели величине не употребе ресурса. Имам ресурса статистика негде и видим да ли их могу пронаћи. |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе | руноадес | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 3 децембар 2008 13:54 |
| Онлине сцаннер Аваст или АВГ 8 | мпеннеы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 22 октобар 2008 12:05 |
| Аваст! Версион 4,8 | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 6 | 9 април 2008 14:12 |
| Привремено онемогућите Аваст А / В | пуддс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 2 децембар 2007 12:19 |
| Како бранше од анс Аваст АВГ зарадити новац? | цхеесепуфф | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 21 новембар 2007 07:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |