![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте! Я помітив, що більшість з вас підтримки Avast Antivirus, але мій друг розповів мені, що він не забирав віруси. Є NOD32 краще? Тому що я встановити ці програми на будь-якому комп'ютері я використовую: Comodo Firewall, WinPatrol, Registry Mechanic, Ad-Aware, CleanUp. Я думаю, необхідна антивірусна. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32, ймовірно, трохи краще, але це не є безкоштовним Хоча я віддаю перевагу Avira анти вірус, який є безкоштовним і доступний для скачування в розділі завантаження
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast є одним А.В. я використовував, який видаляє все.
| |||
| |||
| Я в основному бачили, що якщо Ви почуваєте себе більш комфортно з платної версії А.В. потім NOD32 є кращим. Якщо у вас немає проблем з безкоштовної версії Avast то краще. Я думаю, що великий чинник ресурси вони використовують. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звідки у тебе ці цифри? посилання, будь ласка? Я шукаю ці статистичні дані по всіх AVS
| |||
| |||
| На жаль я забігаю вперед. Такі завантажити розмірів, не використання ресурсів. Я десь ресурс статистику і побачите, якщо я можу їх знайти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Avast - Expired - Хіба це не вільний більше? | Tinkerbell | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 16 | 27 листопада 2009 16:23 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 3 грудня 2008 13:54 |
| Онлайн сканер Avast або AVG 8 | mpenney | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 22 жовтня 2008 12:05 |
| Avast! Версія 4.8 | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 9 квітня 2008 14:12 |
| Тимчасово вимкніть Avast A / V | pudds | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 2 грудня 2007 12:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |