kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

AVG vidám eltávolít vírus

Reply

Téma eszközök
Old December 30, 2007, 15:24
Csoport tagja

Default AVG vidám eltávolít vírus

"torjan ló PSW.generic5.vfy"AVG tart ez a vírus kimutatására everytime kinyitom a dokumentumait, a számítógépet, stb is jön, ha én átkutat számítógépem. Rákattintok a gombra, hogy gyógyítani, de jön fel újra és újra.
Volt már valaki ezt a problémát, és ha igen, csinál akárki tud hogyan viselkedni erősít ez?

Any help appreciated lesz ..
Old December 30 2007, 15:36
Moderátor Csoport

Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
    • Close HijackThis, és nevezze át.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés.
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter.
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt HiackThis.
  • Kattintson a Van egy rendszer scan, és mentse a log file gomb
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja ki és be a naplóban a postán.
    • Még nincs Hijackthis meg még valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Még ha átnevezik HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT.

Old December 30, 2007, 15:38
Csoport tagja

Miért nevezzük át "Sniper"
Old December 30, 2007, 15:44
Csoport tagja

Logfile kért:

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan mentése 22:43:31, on 30/12/2007
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Boot mode: Normal

Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ ZoneLabs \ vsmon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ WINDOWS \ ATKKBService.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe
C: \ Program Files \ Microsoft LifeCam \ MSCamSvc.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ HPZipm12.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \ zlclient.exe
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ CLI.EXE
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ Sony \ WALKMAN Launcher \ WMAAD.exe
C: \ WINDOWS \ vVX3000.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ Program Files \ Ralink \ Common \ RaUI.exe
C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqimzone.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ usnsvc.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.co.uk/
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 6.0 \ Reader \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
Az O2 - BHO: (no name) - (F30D0B75-0DE3-4BD5-9EA8-B317A4F2AAEA) - C: \ WINDOWS \ System32 \ d3dx9_3.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SkyTel] SkyTel.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATICCC] "C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ CLIStart.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ZoneAlarm Client] "C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \ zlclient.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / Indítópult
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [WMAAD] C: \ Program Files \ Sony \ WALKMAN Launcher \ WMAAD.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [VX3000] C: \ WINDOWS \ vVX3000.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [MsnMsgr] "C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe" / háttér
O4 - HKCU \ .. \ Run: [swg] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 1.2.1128.5462 \ G oogleToolbarNotifier.exe
"O4 - HKCU \ .. \ Run: [SpyVampire] C: \ Program Files \ SpyVampire \ SpyVampire.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [igndlm.exe] C: \ Program Files \ Download Manager \ DLM.exe / windowsstart / startifwork
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O4 - Startup: Registration Brothers in Arms.LNK = D: \ Support \ Register \ RegistrationReminder.exe
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O4 - Global Startup: HP Image Zone Gyorskeresés Start.lnk = C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqthb08.exe
"O4 - Global Startup: Ralink Wireless Utility.lnk = C: \ Program Files \ Ralink \ Common \ RaUI.exe
O8 - Extra context menu item: Transzfer az Image Converter 3 - C: \ Program Files \ SONY \ Image Converter 3 \ menu.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O16 - DPF: (20A60F0D-9AFA-4515-A0FD-83BD84642501) (Dáma osztály) -- http://messenger.zone.msn.com/binary...r.cab56986.cab
O16 - DPF: (2250C29C-C5E9-4F55-BE4E-01E45A40FCF1) (CMediaMix Object) -- http://musicmix.messenger.msn.com/Medialogic.CAB
O16 - DPF: (39B0684F-D7BF-4743-B050-FDC3F48F7E3B) -- http://www.fileplanet.com/fpdlmgr/ca..._2.3.6.108.cab
O16 - DPF: (C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072) (MessengerStatsClient osztály) -- http://messenger.zone.msn.com/binary...t.cab56907.cab
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
O23 - Service: Ati Hotkey Poller - ATI Technologies Inc. - C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATK Keyboard Service (ATKKeyboardService) - ASUSTeK Computer Inc. - C: \ WINDOWS \ ATKKBService.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgemc.exe
O23 - Service: Image Converter SCSI Szolgálat (ICScsiSV) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ Image Converter 3 \ ICScsiSV.exe
O23 - Service: IcVzMonLauncher - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ Image Converter 3 \ IcVzMonLauncher.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 1150 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: Image Converter videofelvétel monitoron VAIO Entertainment - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ Image Converter 3 \ IcVzMon.exe
O23 - Service: MSCSPTISRV - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ MSCSPTISRV.exe
O23 - Service: PACSPTISVR - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ PACSPTISVR.exe
O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ System32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SonicStage végfelelősség Service - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ SsBeSvc.exe
O23 - Service: Sony SPTI Szolgálat (SPTISRV) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ SPTISRV.exe
O23 - Service: SonicStage SCSI Szolgálat (SSScsiSV) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ SSScsiSV.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C: \ WINDOWS \ system32 \ ZoneLabs \ vsmon.exe

--
End of file - 7062 bytes
Old December 30, 2007, 15:45
Moderátor Csoport

Bizonyos változatai Vundo trójai van írva, hogy "elrejteni" a HijackThis.exe amikor elindította tehát kijátssza nyomozás. Átnevezés, hogy valami mást is biztosítja, ez nem fog megtörténni.

Old December 30 2007, 15:47
Csoport tagja

Ez a fájl, ez jelenik meg, ha fertőzött beolvasott az AVG:
Az O2 - BHO: (no name) - (F30D0B75-0DE3-4BD5-9EA8-B317A4F2AAEA) -- C: \ WINDOWS \ System32 \ d3dx9_3.dll
Old December 30, 2007, 16:11
Moderátor Csoport

SpyVampire egy gazember biztonsági program, amely biztosítja a minimális vagy semmilyen védelem és a hamis pozitív munkát ösztöke vásárolni. Ez azt mutatja, rossz scan és hamis jelentéseket Detection. Hamisan jelentések adatbázisok frissítése ref.

Fogjuk távolítani ezt is, és elviszlek létre valami jobb és ingyenes.

==========

Menj a Sajátgép-> Eszközök-> Mappa beállításai-> Nézet lapján:
* A rejtett fájlok és mappák megnevezés:
* Válasszon Rejtett fájlok és mappák.
* Törölje Operációs rendszer védett fájljainak elrejtése (ajánlott) lehetőséget.
* Is győződjön meg róla, hogy nincs pipa mellé Fájlkiterjesztések elrejtése ismert fájltípusok.
* Kattintson OK.

==========

Open HijackThis, és válasszuk Nem a rendszer csak scan akkor egy pipa található:

Az O2 - BHO: (no name) - (F30D0B75-0DE3-4BD5-9EA8-B317A4F2AAEA) - C: \ WINDOWS \ System32 \ d3dx9_3.dll
"O4 - HKCU \ .. \ Run: [SpyVampire] C: \ Program Files \ SpyVampire \ SpyVampire.exe

Zárja be az összes Windows kivéve HijackThis, és kattintson Fix ellenőrizni

==========

Nyitott My Computer az asztalról, hogy keresse meg és törölje ezt a fájl és mappa.

C: \ Program Files \SpyVampire\SpyVampire.exe

==========

Töltse le és futtassa
CCleaner

Az első használat előtt ellenőrizze az Opciók, Részletes, És biztosítja, "Csak a fájlok törlését a Windows Temp mappa idősebb mint 48 órán át" van bejelölve.
A pop-up ablak fog megjelenni tanácsolja ez a folyamat véglegesen törölni fájlokat a rendszer.

* Megjegyzés * A telepítés során ügyeljen arra, törölje a "Add CCleaner Yahoo! Eszköztára és használata CCleaner a böngésző " gombot, vagy Ön telepíti a Yahoo! Toolbar.

A számítógép újraindítása a futás CCleaner.

==========

Letöltés SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
  • Kattintson duplán az asztalon lévő ikonra, hogy futtassa a telepítőt.
  • Arra a kérésre, hogy Frissítés A program meghatározása, kattintson Igen
  • Kattintson a Next Kedvezmények gombra.
  • Kattintson a Beolvasás Control lapot.
  • Alatt Szkenner Opciók Győződjön meg róla, hogy csak a következők ellenőrzését:
    • Bezár böngészők előtt szkennelés
    • Scan for tracking cookie-kat
    • Terminate memória fenyegetések előtt karanténba
    • Kérjük, hagyja bejelölve a többiek.
    • Kattintson a Bezárás gombra, hogy elhagyja a Vezérlőközpont képernyőn.
  • Kattintson a Bezár gombra, így a Vezérlőközpont képernyőn.
  • A fő képernyőn kattintson Beolvasás a számítógépre
  • A bal ellenőrzést C: \ Átalányösszegű Drive
  • A jobb válasszon Perform Complete Scan
  • Kattints Következő elindítani a keresést. Kérjük, legyen türelemmel, amíg átvizsgálja a számítógépet.
  • Miután a vizsgálat befejeztével egy összefoglaló megjelenik. Kattints OK
  • Győződjön meg róla, hogy mindent a fehér doboz ellenőrzése mellett, majd kattintsunk Következő
  • Ez a karantén, mit talált, és ha tudni akarod újraindíthatod, kattintson Igen
  • Letöltendõ eltávolítását információkért kérjük tegye a következőket:
    • Újraindítás után kattintson duplán a SUPERAntiSpyware ikonra az asztalon.
    • Kattints Kedvezmények. Kattintson a Statisztika / Logs lapot.
    • Szkenner naplók alapján, kattintson duplán SUPERAntiSpyware Szkennelés Napló.
    • Ez megnyitja az alapértelmezett szövegszerkesztőt (például a Jegyzettömb / Wordpad).
    • Mentse a fájlt a notepad asztalon kattintással (a Jegyzettömb) "Fájl""Mentés másként"
  • Mentés a napló valahol könnyedén megtalálja. (általában az asztalon)
  • Kattintson a közeli és szoros újra kilép a programból.
  • Kérjük, másolja ki és be a naplóban a postán.
==========

Következő utáni kérjük add
SUPERAntiSpyware napló
Új HijackThis log

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem sikerült Eltávolít Vírus avz10 Vírus, kémprogram és biztonság 1 Október 15, 2009 09:09
Cutwail Virus - Hogyan lehet eltávolítani ezt a dolgot? sungod000 Vírus, kémprogram és biztonság 13 24. április 2009 17:34
Iexplore.exe Virus kérem, segítsen nekem Eltávolítás dmx434343 Vírus, kémprogram és biztonság 9 1. március 2009 12:19
Nid help! ~ Nem lehet eltávolítani ezt adware / vírus! jomm43point67 Vírus, kémprogram és biztonság 10 16. január 2008 08:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.