![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Направих сканиране с AVG Free снощи единственото нещо, което го foung е промяна в C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ и т.н. \ домакините. също така това, което е най-добрия софтуер за сканиране на зловреден софтуер, както аз имам много бавна интернет само половин мг най-много пъти, когато е трябвало да бъде до 8. благодарности. |
|
| |||
| |||
| AVG отчитане на промяна в C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ и т.н. \ Силите е нормално. Това е вашия хост файл. Сигурност програми като Spybot, SpywareBlaster и много други ще добавят нови записи на приемащата файл по време на актуализации. Докато AVG не ги доклад за заразени, тогава няма какво да се притесняваш, Ако мислите, че може да има злонамерен прочети ТУК Може да се наложи да се направи само някои добри почистване. Yips за това може да се намери ТУК |
|
| |||
| |||
| благодаря аз ще дам всичко за тях неща преди. spybots не се взема зловреден софтуер. наздравици. |
|
| |||
| |||
| Spybot взима много неща и е добре да се използва. Въпреки че SUPERAntiSpyware сканира и премахва много повече. |
|
| |||
| |||
| Добре е това свободен прог или ще трябва да платите за него. |
|
| |||
| |||
| Всичко, ние ви съветваме ще бъде свободен, освен ако не е упоменато друго. |
|
| |||
| |||
| ОК благодаря за помощта. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Local Disk (C:) Писмо се е променила | blubla | Дискове & сменяемите носители | 4 | 12-ти ноември 2009 година 10:29 |
| CPU Changed и компютърни Разбил | apaz69 | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 1-ви октомври 2009 година 11:04 |
| Промениха виртуална памет | muay | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 8 януари 2008 12:16 |
| Comodo Firewall 3: драстично да се промени от 2,4 | buchanan | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 1-во Дек 2007 22:00 |
| Ние се промениха Силите | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 3 | 13 Сеп 2006 07:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |