![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj já jsem skenovat s AVG Free včera jediné, co je foung byla změna na c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. také to, co je nejlepší software pro skenování na malware, jak jsem velmi pomalý internet jen polovinu mg nanejvýš kdy by mělo být až 8. díky. |
|
| |||
| |||
| AVG o změnách v c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts je normální. To je váš soubor Host. Bezpečnostní programy, jako je Spybot, SpywareBlaster a mnoho dalších přidá nové položky do hostitelského souboru během aktualizací. Dokud AVG nehlásí jako infekce pak není čeho bát, Pokud si myslíte, že jste četl malware ZDE Možná budete muset prostě něco dobrého cleanup. Yips na které lze nalézt ZDE |
|
| |||
| |||
| díky dám všechny ty věci dávno. spybots však není vyzvednout malware. na zdraví. |
|
| |||
| |||
| Spybot zvedne spoustu věcí, a je dobré používat. Přestože SUPERAntiSpyware vyhledává a odstraňuje mnohem více. |
|
| |||
| |||
| ok je to zdarma pořady, nebo budu muset zaplatit za to. |
|
| |||
| |||
| Cokoliv doporučujeme bude zdarma, pokud není uvedeno jinak. |
|
| |||
| |||
| ok díky za vaši pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Místní disk (C:) Po změně písmene | blubla | Drives & Removable Media | 4 | 12.listopadu 2009 10:29 |
| CPU změněn a počítačových Crashed | apaz69 | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 1.října 2009 11:04 |
| Změnil virtuální paměti | Muay | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 8. leden 2008 12:16 |
| Comodo Firewall 3: Výrazně se změnila z 2,4 | Buchanan | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 1. prosinec 2007 22:00 |
| Musíme změnit zástupů | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 3 | 13. Září 2006 07:35 |
| Thread Nástroje | |
| |