![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi ja učinio scan s AVG Free sinoć jedina stvar to foung je promjena na c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. također što je najbolji softver za skeniranje za štetne sadržaje kao što sam ja jako spor internet samo pola mg najviše puta kada bi trebao biti do 8. hvala. |
|
| |||
| |||
| AVG izvještavanje promjena u c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts je normalno. To je tvoj domaćin varalica. Sigurnosni programi kao što je Spybot, SpywareBlaster i mnogi drugi će dodati nov ulaz to host datoteke tijekom obnove. Kao čeznuti kao AVG ih ne izvješće kao okužen onda ne postoji ništa brinuti, Ako mislite da ste svibanj imati malware čitati OVDJE Vi svibanj morati napraviti samo neki dobar cleanup. Yips za koji se može naći OVDJE |
|
| |||
| |||
| hvala ja ćemo dati sve im stvari prije. ne spybots ne pokupiti malware. živjeli. |
|
| |||
| |||
| Spybot uzima puno stvari i dobro je za korištenje. Iako SUPERAntiSpyware skenira i uklanja za mnogo više. |
|
| |||
| |||
| ok je ovaj besplatan hrana ili ću morati platiti za to. |
|
| |||
| |||
| Ništa mi savjetovati će biti besplatan osim ako nije drugačije naznačeno. |
|
| |||
| |||
| OK hvala za vaša pomoć. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Local Disk (C:) Pismo promijenio | blubla | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 12 studeni 2009 10:29 |
| CPU Changed and Computer Crashed | apaz69 | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 1. listopada 2009 11:04 |
| Promijenjen virtualne memorije | muay | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 8. siječanj 2008 12:16 |
| COMODO firewall 3: drastično promijenila od 2,4 | Buchanan | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 1. prosinac 2007 22:00 |
| Mi smo domaćini promjena | Hybr! D | Community News & Chat | 3 | 13. Sep 2006 07:35 |
| Thread Tools | |
| |