manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Prosječna promjena

Reply

Thread Tools
Old 10 siječanj 2008, 05:22
Member Group

Default Prosječna promjena

hi ja učinio scan s AVG Free sinoć jedina stvar to foung je promjena na c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. također što je najbolji softver za skeniranje za štetne sadržaje kao što sam ja jako spor internet samo pola mg najviše puta kada bi trebao biti do 8. hvala.
Old 10 siječanj 2008, 10:45
Moderator / ica grupe

AVG izvještavanje promjena u c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts je normalno.

To je tvoj domaćin varalica. Sigurnosni programi kao što je Spybot, SpywareBlaster i mnogi drugi će dodati nov ulaz to host datoteke tijekom obnove.

Kao čeznuti kao AVG ih ne izvješće kao okužen onda ne postoji ništa brinuti,

Ako mislite da ste svibanj imati malware čitati OVDJE

Vi svibanj morati napraviti samo neki dobar cleanup. Yips za koji se može naći OVDJE

Old 10 siječanj 2008, 10:51
Member Group

hvala ja ćemo dati sve im stvari prije. ne spybots ne pokupiti malware. živjeli.
Old 10 siječanj 2008, 11:01
Moderator / ica grupe

Spybot uzima puno stvari i dobro je za korištenje. Iako SUPERAntiSpyware skenira i uklanja za mnogo više.

Old 10 siječanj 2008, 11:48
Member Group

ok je ovaj besplatan hrana ili ću morati platiti za to.
Old 10 siječanj 2008, 12:37
Moderator / ica grupe

Ništa mi savjetovati će biti besplatan osim ako nije drugačije naznačeno.

Old 10 siječanj 2008, 14:13
Member Group

OK hvala za vaša pomoć.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Local Disk (C:) Pismo promijenio blubla Drives & Izmjenjivi mediji 4 12 studeni 2009 10:29
CPU Changed and Computer Crashed apaz69 CPU, Matične ploče i RAM 10 1. listopada 2009 11:04
Promijenjen virtualne memorije muay CPU, Matične ploče i RAM 2 8. siječanj 2008 12:16
COMODO firewall 3: drastično promijenila od 2,4 Buchanan Virus, Spyware i sigurnost 7 1. prosinac 2007 22:00
Mi smo domaćini promjena Hybr! D Community News & Chat 3 13. Sep 2006 07:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.