kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Átlagos változás

Reply

Téma eszközök
Old Január 10, 2008, 05:22
Csoport tagja

szia én tett egy átkutat-val avg szabad tegnap este az egyetlen dolog, hogy foung volt a változás, hogy c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. azt is, mi a legjobb szoftver-hoz átkutat részére kártékony programok, mint nekem van egy nagyon lassú internet csak fél mg-os, legfeljebb akkor, amikor azt kell 8-ig. köszönöm.
Old Január 10, 2008, 10:45
Moderátor Csoport

AVG jelentés változás c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts normális.

Ez a host fájlt. Biztonsági programokat, mint a Spybot, SpywareBlaster és sokan mások is új bejegyzéseket a Host fájlt alatt frissítéseket.

Mindaddig, amíg AVG nem közli ezeket fertőzött, akkor nincs miért aggódni,

Ha úgy gondolja, hogy rosszindulatú olvas IDE

Elõfordulhat, hogy csak csinál egy jó cleanup. Yips számára, amelyek megtalálhatók IDE

Old Január 10, 2008, 10:51
Csoport tagja

köszönet adok nekik minden dolog volt. nem spybots nem veszi fel malware. egészségére.
Old Január 10, 2008, 11:01
Moderátor Csoport

Spybot felvesz egy csomó dolgot, és jól használható. Bár SUPERAntiSpyware megkeresi és eltávolítja még sok más.

Old Január 10, 2008, 11:48
Csoport tagja

rendben van ez egy ingyenes prog vagy lesz vennem kell fizetni érte.
Old Január 10, 2008, 12:37
Moderátor Csoport

Bármi, azt tanácsoljuk lesz szabad, ha másképp feltüntetve.

Old Január 10, 2008, 14:13
Csoport tagja

OK köszönöm a segítséget.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.