![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia én tett egy átkutat-val avg szabad tegnap este az egyetlen dolog, hogy foung volt a változás, hogy c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. azt is, mi a legjobb szoftver-hoz átkutat részére kártékony programok, mint nekem van egy nagyon lassú internet csak fél mg-os, legfeljebb akkor, amikor azt kell 8-ig. köszönöm. |
|
| |||
| |||
| AVG jelentés változás c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts normális. Ez a host fájlt. Biztonsági programokat, mint a Spybot, SpywareBlaster és sokan mások is új bejegyzéseket a Host fájlt alatt frissítéseket. Mindaddig, amíg AVG nem közli ezeket fertőzött, akkor nincs miért aggódni, Ha úgy gondolja, hogy rosszindulatú olvas IDE Elõfordulhat, hogy csak csinál egy jó cleanup. Yips számára, amelyek megtalálhatók IDE |
|
| |||
| |||
| köszönet adok nekik minden dolog volt. nem spybots nem veszi fel malware. egészségére. |
|
| |||
| |||
| Spybot felvesz egy csomó dolgot, és jól használható. Bár SUPERAntiSpyware megkeresi és eltávolítja még sok más. |
|
| |||
| |||
| rendben van ez egy ingyenes prog vagy lesz vennem kell fizetni érte. |
|
| |||
| |||
| Bármi, azt tanácsoljuk lesz szabad, ha másképp feltüntetve. |
|
| |||
| |||
| OK köszönöm a segítséget. |