![]() |
|
| |||
| |||
| היי עשיתי סריקה עם AVG Free אתמול בלילה זה הדבר היחיד foung היה שינוי C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. גם מה התוכנה הטובה ביותר היא לסרוק אחר תוכנות זדוניות כמו שיש לי אינטרנט איטי מאוד רק חצי מ"ג בזמנים ביותר כאשר זה צריך להיות עד 8. תודה. |
|
| |||
| |||
| AVG דיווח השינוי C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts נורמלי. זהו קובץ המארח שלך. תוכניות אבטחה כמו Spybot, SpywareBlaster ורבים אחרים יהיה להוסיף ערכים חדשים לקובץ מארח במהלך העדכונים. כל עוד AVG אינו מדווח בהם נגוע אז אין מה לדאוג, אם אתה חושב שאתה יכול לקרוא יש תוכנה זדונית כאן ייתכן שתצטרך לעשות כמה פשוט ניקוי טוב. Yips לכך ניתן למצוא כאן |
|
| |||
| |||
| תודה אני אתן את כל אותם דברים לפני. אין spybots לא להרים זדוניות. לחיים. |
|
| |||
| |||
| Spybot מרים הרבה דברים הוא טוב לשימוש. למרות SUPERAntiSpyware סורקת עבור ומסירה הרבה יותר. |
|
| |||
| |||
| אישור זה Prog בחינם או האם אני צריך לשלם על זה. |
|
| |||
| |||
| דבר אנו מייעצים תהיה חופשית אלא אם כן צוין אחרת. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה על העזרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דיסק מקומי (C:) מכתב Has Changed | blubla | כוננים & נשלפת | 4 | 12 נובמבר 2009 10:29 |
| המעבד השתנתה המחשב Crashed | apaz69 | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 1 אוקטובר 2009 11:04 |
| השתנה זיכרון וירטואלי | muay | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 8 ינואר 2008 12:16 |
| Comodo חומת אש 3: Drastically שונה מ 2.4 | buchanan | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 1st דצמבר 2007 22:00 |
| אנחנו השתנו מארח | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 13 ספטמבר 2006 07:35 |
| שרשרת כלים | |
| |