![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi am facut o scanare cu med liber azi-noapte singurul lucru care-l foung a fost o schimbare de c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts. de asemenea, ceea ce este cel mai bun software-ului pentru a scana malware pentru ca am o foarte lent internet numai o jumătate de mg la cele mai multe ori, atunci când ar trebui să fie de până la 8. mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| AVG raportare o schimbare în c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts este normal. Asta este gazda fişier. Programele de Securitate ca Spybot, SpywareBlaster şi mulţi alţii vor adăuga noi intrări la Host fişier în timpul actualizărilor. Atâta timp cât nu AVG raport infectate apoi le ca nu este nimic sa-ti faci griji, Dacă credeţi că aţi putea avea malware citeşte AICI Este posibil să aveţi nevoie doar de a face ceva bun aleatorie. Yips pentru care pot fi găsite AICI |
|
| |||
| |||
| mulţumiri i le va da toate lucrurile în urmă. nu spybots nu ridica malware-ului. noroc. |
|
| |||
| |||
| Spybot preia o mulţime de lucruri şi este bine să le folosiţi. Deşi SUPERAntiSpyware pentru scanează şi elimină mult mai mult. |
|
| |||
| |||
| ok este aceasta o va gratuit prog sau am nevoie de a plăti pentru asta. |
|
| |||
| |||
| Orice se va sfatuim cu excepţia cazului în care va fi liber altfel. |
|
| |||
| |||
| ok multumesc pentru ajutor. |