мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Мар 2008, 05:22
Мембер Гроуп

бок сам урадио скенирање са АВГ Фрее синоћ једино то фоунг је промени у ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ дриверс \ етц \ домаћини. Такође, оно што је најбољи софтвер за скенирање малуаре-а као што сам ја веома спор Интернет само пола мг највише пута када би требало да буде до 8. хвала.
Old 10. Мар 2008, 10:45
Модератор / ица групе

Податке АВГ извештавање промена у Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ дриверс \ етц \ домаћин је нормално.

То је ваш сервер фајл. Безбедност програмима попут "Спыбот, Спыуаре и многи други ће додати нове уносе за датотеку домаћина током ажурирања.

Докле год податке АВГ не да их пријави као инфициране онда нема ништа да брине,

Ако мислите да сте можда прочитали малуаре-а ОВДЈЕ

Можда ћете морати да урадите само неки добар чишћење. Ыипс за који се може наћи ОВДЈЕ

Old 10. Мар 2008, 10:51
Мембер Гроуп

хвала ћу пре дати им све ствари. не спыботс не покупи малвера. живели.
Old 10. Мар 2008, 11:01
Модератор / ица групе

Спыбот-покупити пуно ствари и добро је за употребу. Иако за СУПЕРАнтиСпыуаре скенира и уклања још много тога.

Old 10. Мар 2008, 11:48
Мембер Гроуп

Ок је то бесплатно или Прог ћу морати да плате за то.
Old 10. Мар 2008, 12:37
Модератор / ица групе

Ништа саветујемо ће бити бесплатан, осим ако није другачије назначено.

Old 10. Мар 2008, 14:13
Мембер Гроуп

ок хвала за ваша помоћ.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц