менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Ср змінилося

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 січня 2008, 05:22
Член групи

Default Ср змінилося

Привет я зробив сканування з AVG Free минулої ночі Єдине, що було foung зміни в C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ Etc \ господарів. Крім того, що є кращим програмним забезпеченням для сканування на наявність шкідливого ПЗ, як я дуже повільний інтернет лише половина мг на самі часи, коли вона повинна бути до 8. спасибо.
Old 10 січня 2008, 10:45
Модератор групи

Default Ср змінилося

AVG повідомляти про зміни в C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ Etc \ HOSTS є нормальним.

Це ваш хост-файл. Безпека таких програмах, як Spybot, SpywareBlaster і багато інших будуть додавати нові записи в хост-файл під час оновлення.

Поки AVG не повідомляють про них як інфіковані то нема чого турбуватися,

Якщо ви думаєте, може бути шкідливим читати ТУТ

Можливо, вам доведеться просто зробити хороші очищення. Yips для цього може бути знайдена ТУТ

Old 10 січня 2008, 10:51
Член групи

Default Ср змінилося

Спасибо Я дам усі їм речі назад. Чи шпигуни не піднімайте шкідливих програм. ура.
Old 10 січня 2008, 11:01
Модератор групи

Default Ср змінилося

Spybot забирає багато речей, і це добре для використання. Хоча SUPERAntiSpyware пошук і видалення багато іншого.

Old 10 січня 2008, 11:48
Член групи

Default Ср змінилося

Добре це вільно прог або ж я повинен за це платити.
Old 10 січня 2008, 12:37
Модератор групи

Default Ср змінилося

Все, що ми радимо буде вільно, якщо не вказано інше.

Old 10 січня 2008, 14:13
Член групи

Default Ср змінилося

ОК спасибі за вашу допомогу.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.