![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len ju stiahli a spustili scan, nenašla škodlivé len pár suspisious súboroch, všetko sa zdá byť dobré, ale IVE počul, že má niekoľko chýb? Prostě potřebuju reasurence. |
|
| |||
| |||
| Já jsem to tu beží, žiadne problémy, ale moje inštalácie bolo bolestivé!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bežím to, ne problémy s inštaláciou alebo inak.
| |||
| |||
| Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chystáte aj tento účel príliš, ale ak si všimnete akýchkoľvek spomaliť pri surfovaní, vypnite Link Scanner
| |||
| |||
| Inštalovaný pokutu pre mňa, ale spojenie so skenerom stránky vo Firefoxe 'hojdať sa' |
|
| |||
| |||
| Veľké, fandí v hlavami na skenera. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Čo FTP klientov používate? - Zadarmo alebo s platbou | Cavalier | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 12 | 4. marec 2009 18:11 |
| Winzip Voľný | ken979 | Všeobecné Software Chat | 5 | 11. novembra 2007 03:59 |
| Pri pohľade na bezplatnú | SidShale | Web Design, hosting & SEO | 5 | 6. novembra 2007 11:36 |
| Thread Tools | |
| |