по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

AVG Update От 7,5 до 8,0

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 юли 2008, 02:32
Новите държави Група

Default AVG Update От 7,5 до 8,0

Аз наскоро имаше проблеми с последната актуализация на Ср версия 8,0 с него намесва с моята система, така и деинсталиране на него и поставени върху друга антивирусна. Въпреки това, когато първоначално обновени 7,5 до 8,0 V I позволи на лентата с инструменти на сигурността с нея. Сега, аз се опитах да премахнете всички файлове, свързани дори отиваш в регистъра и се използва регистъра чисти и винаги, когато се свържете към интернет и получи предупреждение клетка нагоре казва нещо като "не може да се свърже с лента с инструменти за сигурност, ако продължите да изпитвате тези проблеми контакт Техническа поддръжка "Работата е там, дори ако се опитате да изтриете всички записи egistry и отскачам аз все още се намери това предупреждение кутия идва и файловете, които мислех, че са били изтрити изглежда регенерирам сами. HELP това е така отчайващ.
Old 22 юли 2008, 07:01
Номер на групата

Не може да се сетите, но е, че вариант на Yahoo Toolbar? Опитайте се да деинсталирате че прекалено.

Old 23 юли 2008, 12:39
Новите държави Група

Здрасти Майк, са се опитали да деинсталирате Yahoo, както и тя изглежда да не difference.Wish не бях обновени AVG, имах v7.5 за около 5 години, без probs. Ако можех да намеря начин за спиране на този безпокоя предупреждение прозорец наближава и ще бъде съдържанието.
Old 23 юли 2008, 12:43
Модератор Група

Опитайте се търси ТУК.

Може също да искате да отидете на AVG Свободен форуми. Тъй като това е сравнително нова версия на AVG не много хора имат много опит с него все още. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Някой знае дали 3,1 актуализация е по-добре от актуализация на 3,0 аз просто си купих? Haun Linux & Алтернативни OS 0 9-ти септември 2009 година 15:43
Трябва да Update USB драйвери Кой ли актуализация? нов Общи Софтуер Чат 8 3 юни 2009 07:58
Windows Update christine154 Windows операционни системи 45 28 Feb 2008 05:45
BIOS обновяване mrdaveyk Процесори, дънни платки & RAM 3 5-и парламентарен Дек 2007 07:12
Компютърна обновяване Kadejd Общи Хардуер Чат 7 4 Декември 2007 16:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc