![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро имаше проблеми с последната актуализация на Ср версия 8,0 с него намесва с моята система, така и деинсталиране на него и поставени върху друга антивирусна. Въпреки това, когато първоначално обновени 7,5 до 8,0 V I позволи на лентата с инструменти на сигурността с нея. Сега, аз се опитах да премахнете всички файлове, свързани дори отиваш в регистъра и се използва регистъра чисти и винаги, когато се свържете към интернет и получи предупреждение клетка нагоре казва нещо като "не може да се свърже с лента с инструменти за сигурност, ако продължите да изпитвате тези проблеми контакт Техническа поддръжка "Работата е там, дори ако се опитате да изтриете всички записи egistry и отскачам аз все още се намери това предупреждение кутия идва и файловете, които мислех, че са били изтрити изглежда регенерирам сами. HELP това е така отчайващ. |
|
| |||
| |||
| Не може да се сетите, но е, че вариант на Yahoo Toolbar? Опитайте се да деинсталирате че прекалено.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здрасти Майк, са се опитали да деинсталирате Yahoo, както и тя изглежда да не difference.Wish не бях обновени AVG, имах v7.5 за около 5 години, без probs. Ако можех да намеря начин за спиране на този безпокоя предупреждение прозорец наближава и ще бъде съдържанието. |
|
| |||
| |||
| Опитайте се търси ТУК. Може също да искате да отидете на AVG Свободен форуми. Тъй като това е сравнително нова версия на AVG не много хора имат много опит с него все още. http://freeforum.avg.com/ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой знае дали 3,1 актуализация е по-добре от актуализация на 3,0 аз просто си купих? | Haun | Linux & Алтернативни OS | 0 | 9-ти септември 2009 година 15:43 |
| Трябва да Update USB драйвери Кой ли актуализация? | нов | Общи Софтуер Чат | 8 | 3 юни 2009 07:58 |
| Windows Update | christine154 | Windows операционни системи | 45 | 28 Feb 2008 05:45 |
| BIOS обновяване | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 07:12 |
| Компютърна обновяване | Kadejd | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 Декември 2007 16:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |