menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

AVG Update Od 7,5 do 8,0

Reply

Thread Nástroje
Old 22 července 2008, 02:32
Nový člen skupiny

Nedávno jsem měla problémy s nejnovější aktualizaci na verzi AVG 8.0 s ní zasahoval do mého systému a tak jsem ho odinstalovat a dát na jiný antivirus. Nicméně když jsem původně aktualizována 7,5 až v 8,0 i dovolila, aby se s ním panelu. Teď, když jsem se pokusil odinstalovat všechny přidružené soubory, dokonce jít do registru a pomocí registru čistší kdykoli i připojení k internetu já brát varování krabici říká něco jako "neschopný až k připojit k bezpečnostních nástrojů, pokud i nadále zkušenosti těchto problémů kontaktujte tech support "věc je, i když se snažím odstranit všechny egistry položky a restartujte Stále mi připadá toto varování pole přijde a já si myslel, že soubory byly smazány Zdá se, že se regenerovat. HELP je to tak frustrující.
Old 22 července 2008, 07:01
Dárce Skupina

Nemůžete vzpomenout, ale je to varianta yahoo toolbar? Zkuste odinstalovat taky.

Old 23. července 2008, 12:39
Nový člen skupiny

Ahoj Miku, se pokusili odinstalovat yahoo, jak dobře a zdá se, že se žádná difference.Wish jsem neměl aktualizovat AVG, měl jsem v7.5 po dobu 5 let, aniž by probs. Kdybych mohl najít způsob, jak zastavit to otravné varování box přijít já chtěl bych být spokojený.
Old 23. července 2008, 12:43
Moderátor skupiny

Zkuste se podívat ZDE.

Můžete také jít do AVG Free fóra. Protože se jedná o poměrně novou verzi AVG není mnoho lidí, mnoho zkušeností s tím zatím. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.