![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem měla problémy s nejnovější aktualizaci na verzi AVG 8.0 s ní zasahoval do mého systému a tak jsem ho odinstalovat a dát na jiný antivirus. Nicméně když jsem původně aktualizována 7,5 až v 8,0 i dovolila, aby se s ním panelu. Teď, když jsem se pokusil odinstalovat všechny přidružené soubory, dokonce jít do registru a pomocí registru čistší kdykoli i připojení k internetu já brát varování krabici říká něco jako "neschopný až k připojit k bezpečnostních nástrojů, pokud i nadále zkušenosti těchto problémů kontaktujte tech support "věc je, i když se snažím odstranit všechny egistry položky a restartujte Stále mi připadá toto varování pole přijde a já si myslel, že soubory byly smazány Zdá se, že se regenerovat. HELP je to tak frustrující. |
|
| |||
| |||
| Nemůžete vzpomenout, ale je to varianta yahoo toolbar? Zkuste odinstalovat taky.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku, se pokusili odinstalovat yahoo, jak dobře a zdá se, že se žádná difference.Wish jsem neměl aktualizovat AVG, měl jsem v7.5 po dobu 5 let, aniž by probs. Kdybych mohl najít způsob, jak zastavit to otravné varování box přijít já chtěl bych být spokojený. |
|
| |||
| |||
| Zkuste se podívat ZDE. Můžete také jít do AVG Free fóra. Protože se jedná o poměrně novou verzi AVG není mnoho lidí, mnoho zkušeností s tím zatím. http://freeforum.avg.com/ |