![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πρόσφατα είχα προβλήματα με την τελευταία ενημέρωση για την έκδοση avg 8,0 παρεμβαίνοντας με αυτό το σύστημά μου έτσι απεγκατασταθεί και τίθενται σε άλλο antivirus. Ωστόσο, όταν είχε αρχικά ενημέρωση στο 7,5 κατά 8,0 i επιτρέπεται η ασφάλεια της γραμμής εργαλείων με αυτό. Τώρα που έχω προσπαθήσει να απεγκαταστήσετε όλα τα αρχεία που συνδέονται ακόμη και να το μητρώο και με τη χρήση ενός μητρώου καθαρότερα όταν θ σύνδεση στο Internet να βρω ένα προειδοποιητικό κουτί μέχρι λέγοντας κάτι σαν "μπορεί να συνδεθεί με την ασφάλεια της γραμμής εργαλείων, εάν i συνεχίζουν να παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα επικοινωνίας την τεχνική υποστήριξη "είναι ακόμη και αν προσπαθήσω να διαγράψετε όλες τις εγγραφές και επανεκκινήστε egistry Εξακολουθώ να βρείτε αυτή την προειδοποίηση έρχεται κουτί και τα αρχεία που σκέφτηκα ήταν φαίνεται διαγράφονται για την αναζωογόνηση τους. HELP αυτό είναι τόσο απογοητευτικό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μπορείτε να θυμηθείτε, αλλά ότι είναι μια παραλλαγή της γραμμής εργαλείων του Yahoo; Δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε αυτό.
|
|||
|
|||
|
Γεια σου Mike, προσπάθησαν να απεγκαταστήσετε το Yahoo αλλά και φαίνεται να μη difference.Wish δεν είχα ενημέρωση AVG, είχα v7.5 για περίπου 5 χρόνια που δεν probs. Αν θα μπορούσα να βρεθεί ένας τρόπος να σταματήσει αυτή η ενοχλητική προειδοποίηση κουτί καταλήξουμε θα είναι το περιεχόμενο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Προσπαθήστε να αναζητούν ΕΔΩ.
Μπορεί επίσης να θέλετε να μεταβείτε στο AVG Free φόρα. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια αρκετά νέα έκδοση του AVG πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία με ακόμα. http://freeforum.avg.com/ |