manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Update AVG Od 7,5 - 8,0

Reply

Thread Tools
Old 22. srpnja 2008, 02:32
Novi član grupe

Default Update AVG Od 7,5 - 8,0

Ja sam nedavno imao problema sa avg najnoviji ažurirati na inačici 8.0 s njime ometa moj sistem pa sam ga deinstalirati i staviti na drugi AntiVirus. Međutim, kada sam prvobitno obnovljeno 7,5 do v 8,0 ja dopušten sigurnosni alatne trake s njom. Sada kada sam pokušao deinstalirati sve povezane datoteke, čak odlazeći u registar i koristeći Registry čistač ma kada ja spojiti na internet ja dobiti upozorenje kutiju gore kaže nešto poput: "nesposoban to povezivanje to sigurnost toolbara ako se ja i dalje imate ove probleme kontakt Tech Support: "Stvar je čak i ako ja probati za izbrisati sve unose egistry i ponovno podizanje sustava ja još uvijek pronaći ovo upozorenje okvir dolazi do te datoteke koje sam mislio izbrisati izgleda da su bili sami regenerirati. POMOĆ ovo je tako frustrirajuće.
Old 22. srpnja 2008, 07:01
Donatorska Grupa

Se ne mogu sjetiti, ali je to varijanta yahoo toolbara? Deinstalirajte taj previše.

Old 23 srp 2008, 12:39
Novi član grupe

Hi there Miško, imati pokušao to de-instalirati ehej, kao i čini se da nema difference.Wish ja nije ažuriran AVG, ja je v7.5 za oko 5 godina, bez probs. Ako ja pravedan mogao naći način zaustavljanja ovaj peckav upozorenje okvir za dolazak do ja bi biti zadovoljan.
Old 23 srp 2008, 12:43
Moderator / ica grupe

Try looking OVDJE.

Vi svibanj također žele ići na AVG Free forums. Budući da je ovo relativno nova verzija AVG ne mnogi ljudi imaju puno iskustva s njim još. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Bilo koji neki znati ako je bilo 3,1 Update Better Than 3.0 Update Upravo sam kupio? Haun Linux OS i alternativna 0 9. rujna 2009 15:43
I morate ažurirati USB Vozači kojima je jedna Da li Update? novo Općenito Software Chat 8 3. lipnja 2009 07:58
Windows Update christine154 Windows Operating Systems 45 28. veljača 2008 05:45
Bios update mrdaveyk CPU, Matične ploče i RAM 3 5. prosinac 2007 07:12
Computer ažuriranje Kadejd General Hardware Chat 7 4. prosinac 2007 16:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.