![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno imao problema sa avg najnoviji ažurirati na inačici 8.0 s njime ometa moj sistem pa sam ga deinstalirati i staviti na drugi AntiVirus. Međutim, kada sam prvobitno obnovljeno 7,5 do v 8,0 ja dopušten sigurnosni alatne trake s njom. Sada kada sam pokušao deinstalirati sve povezane datoteke, čak odlazeći u registar i koristeći Registry čistač ma kada ja spojiti na internet ja dobiti upozorenje kutiju gore kaže nešto poput: "nesposoban to povezivanje to sigurnost toolbara ako se ja i dalje imate ove probleme kontakt Tech Support: "Stvar je čak i ako ja probati za izbrisati sve unose egistry i ponovno podizanje sustava ja još uvijek pronaći ovo upozorenje okvir dolazi do te datoteke koje sam mislio izbrisati izgleda da su bili sami regenerirati. POMOĆ ovo je tako frustrirajuće. |
|
| |||
| |||
| Se ne mogu sjetiti, ali je to varijanta yahoo toolbara? Deinstalirajte taj previše.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Hi there Miško, imati pokušao to de-instalirati ehej, kao i čini se da nema difference.Wish ja nije ažuriran AVG, ja je v7.5 za oko 5 godina, bez probs. Ako ja pravedan mogao naći način zaustavljanja ovaj peckav upozorenje okvir za dolazak do ja bi biti zadovoljan. |
|
| |||
| |||
| Try looking OVDJE. Vi svibanj također žele ići na AVG Free forums. Budući da je ovo relativno nova verzija AVG ne mnogi ljudi imaju puno iskustva s njim još. http://freeforum.avg.com/ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo koji neki znati ako je bilo 3,1 Update Better Than 3.0 Update Upravo sam kupio? | Haun | Linux OS i alternativna | 0 | 9. rujna 2009 15:43 |
| I morate ažurirati USB Vozači kojima je jedna Da li Update? | novo | Općenito Software Chat | 8 | 3. lipnja 2009 07:58 |
| Windows Update | christine154 | Windows Operating Systems | 45 | 28. veljača 2008 05:45 |
| Bios update | mrdaveyk | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 5. prosinac 2007 07:12 |
| Computer ažuriranje | Kadejd | General Hardware Chat | 7 | 4. prosinac 2007 16:16 |
| Thread Tools | |
| |