kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

AVG frissítés 7,5-8,0

Reply

Téma eszközök
Old Július 22, 2008, 02:32
Új tag Csoport

Nemrég volt probléma a legújabb frissítés AVG 8.0-val, hogy beavatkozna a rendszerem úgyhogy eltávolítása, és tedd egy másik víruskereső. Azonban, amikor az eredetileg frissítve 7,5 v 8,0 i lehetővé tették a biztonsági eszköztár vele. Most, hogy megpróbálta eltávolítani az összes hozzá kapcsolódó fájlokat, még akkor is bemegy a iktató hivatal és használ egy registry tisztító amikor én csatlakozik az internetre kapok egy figyelmeztetés a dobozon a mondás valahogy így: "Nem lehet csatlakozni a biztonság szerszámosláda ha én továbbra is tapasztalja ezeket a problémákat kapcsolat tech support "dolog még ha én megpróbál-hoz töröl minden bejegyzést egistry és újraindít én csendes talál ez a figyelmeztetés mezőben jön létre, és a fájlok törlésre kerültek, azt gondoltam úgy tűnik, hogy regenerálja magát. SEGÍTSÉG ez annyira frusztráló.
Old Július 22, 2008, 07:01
Donor Group

Nem emlékszem, de az, hogy egyik változata a Yahoo Toolbar? Távolítsa el ezt is.

Old Július 23 2008, 12:39
Új tag Csoport

Szia Mike, megpróbálták eltávolítani a Yahoo is, és úgy tűnik, hogy nem difference.Wish én nem frissített AVG, én v7.5 körülbelül 5 évig nem probs. Akár egyet is megtalálják annak a módját annak leállítását ez bosszantó figyelem doboz jön lennék tartalmat.
Old Július 23 2008, 12:43
Moderátor Csoport

Próbálja ki keres IDE.

Lehet, hogy akarsz menni, hogy az AVG Free forums. Mivel ez egy viszonylag új változat-ból AVG nem sok ember sok tapasztalatot róla. http://freeforum.avg.com/

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.